Celebrity News

Bilo je vreme za VELIKU PROMENU! Jovana Joksimović sada nosi KRATKU kosu i svi se pitaju da li joj je ovo bilo pametno (FOTO)

Frizura Jovane Joksimović oduševila žensku publiku

Bilo je vreme za VELIKU PROMENU! Jovana Joksimović sada nosi KRATKU kosu i svi se pitaju da li joj je ovo bilo pametno (FOTO)

ATA Images

Jovana Joksimović je žena koja voli promene, uživa u njima i uvek nastoji da nauči nešto novo iz svih situacija. Bilo da je reč o prijateljima, poslovnim prilikama ili pak fizičkom izgledu supruga Željka Joksimovića voli povremeno malo da začini stvari zbog čega je specifična, a to je, između ostalog, razlog velike ljubavi muzičara prema njoj. Sa Jovanom nikada nije dosadno, bar tako Željko tvrdi, a budući da su supružnici karakterno slični ne sumnjamo da im je i nakon deset godina braka i dalje vrlo zabavno kada su zajedno. Oboje su takođe i vrlo vredni, posvećeni porodici dok istovremeno važe za jedan od najskladnijih i mnogi će se složiti najlepših bračnih parova. Da tako i ostane oboje se trude radeći na svojoj lepoti. Željko, iako muškarac, vrlo polaže na urednost, higijenu, modu, negu, dok ga Jovana prati u stopu, ili je bolje rečeno on nju. Frizura Jovane Joksimović najnovija je promena koju je voditeljka i autorka emisije "Uranak" načinila, a sudeći po komentarima ljudi na društvenim mrežama čini se da je uradila dobru stvar. 

Pročitajte: Željko počastio Jovanu neverovatno skupim poklonom: Pašće vam vilice kad vidite o čemu je reč, ponosno je pokazala (FOTO)

Ata Images

 

Naime, voditeljka je svoju vatreno crvenu dugu kosu pokupila u punđu i to tako da je deo šiški ostao slobodan. Da izgleda damski, uredno, dostojanstveno složili su se oni koji su imali priliku da fotografiju na kojoj je nova frizura Jovane Joksimović dobro osmotre, a bilo je i onih koji su mami sina Koste i bliznakinja Ane i Srne preporučili da se od sada isključivo tako češlja.

Pročitajte: KRAJ je šokirao sve: RASTALI SE Jovana i Željko Joksimović, on sve potvrdio! Pročitajte saopštenje (FOTO)

arhiva HELLO!

 

Skupljanjem kose Jovanin vrat došao je do izražaja, zatim i lice, ali najpre oči, u kojima se nazirao sjaj zbog novih izazova koji slede jer radno jutro je za voditeljku u tom momentu tek počelo.

Pročitajte: Kolege iz jutarnjeg uslikale Jovanu Joksimović bez trunke šminke i fotošopa: Ovo je njeno pravo lice i bićete baš iznenađeni (FOTO)

Instagram

 

Jovana je ponosna na sve što su proteklih nekoliko godina ona i suprug postigli, na novu televiziju, novo radno mesto, kupovinu Tanjuga, a upravo iz ponosa i činjenice da odlično radi svoj posao dolazi i zadovoljstvo koje se očitava na njenom licu. Pevačeva izabranica ne skida osmeh sa lica, a zašto bi ga i sklanjala kada ima sve što je ikada mogla da i da sanja. Topao dom, karijeru na kojoj joj mnogi mogu pozavideti i bajkovitu ljubav.

Pročitajte: Slab na poznate žene: Jovana ga ostavila zbog Željka, jedna pevačica mu rodila dete, drugu oženio FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading