Lepota

Izgled Suzane Mančić na plaži iznenadio sve: Hvalila se da je na dijeti, a onda se pojavila OVAKVA (FOTO)

Izgled Suzane Mančić neprestano je u fokusu javnosti

Izgled Suzane Mančić na plaži iznenadio sve: Hvalila se da je na dijeti, a onda se pojavila OVAKVA (FOTO)

Boško Karanović

Izgled Suzane Mančić jedna je od stavki na koju voditeljka i te kako može biti ponosna i svakako jedan od njenih najjačih aduta.

Otkako se davnih dana pojavila na javnoj sceni, pa sve do danas, ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojom figurom, lepotom, stilom...uopšteno celokupnim izgledom i stavom, a da su godine za nju samo broj, te da, narodski rečeno "stari kao vino" uverava nas iz dana u dan, kako putem malih ekrana tako i fotkama na "Instagramu".

 

Instagram

 

 

Tople letnje dane, nekadašnja "loto devojka" koristi da odmori u Grčkoj odakle je i njen dugogodišnji izabranik Simeon Ocomokos, a da uživa kako u ljubavi tako i u svojoj koži ona revnosno deli sa pratiocima i prijateljima.

Pročitajte: Baš je briga za višak kilograma - Suzana Mančić se skinula u kupaći i pokazala kako joj zaista izgleda telo, svi zumiraju fotografiju

Najnovija fotografija koju je objavila, ponovo je u fokus stavila izgled Suzane Mančić kojem se u poslednje vreme posebno posvetila.

 

 

Željenu kilažu ona je, naime, postigla regulisanom ishranom i posebnim tretmanima endosfere, a izvanrednim rezultatima koje je postigla nedavno se pohvalila i to fotkom u kupaćem.

I nakon toga nastavila je da deli niz fotografija koje su mahom nailazile na oduševljenje, posebno pripadnica nežnijeg pola koje u njoj pronalaze inspiraciju i motiv, a ovom poslednjom privukla je izuzetnu pažnju i prikupila mnoštvo pohvalnih komentara.

 

 

Prepuna samopouzdanja, pozirala je odevena u tuniku lavanda boje koja je posebno istakla njen preplanuli ten, a nije mogao proći nezapaženo ni detalj u njenoj kosi koji je doprineo da Suzana izgleda poput devojčice.

Traku od raznobojnog cveća u kosi savršeno je voditeljka uklopila uz opušteni, morski look, a za blistavi izgled Suzane Mančić, kao i predivnu energiju koju emituje čak i putem fotografija, mnogi smatraju da je zaslužan njen izabranik, koji je po svemu sudeći drži kao malo vode na dlanu i tretira poput princeze, što ona svakako i zaslužuje.

 

Komentari (0)

Loading