Lifestyle

Vreme je za bindžovanje! Pronašli smo sve omiljene serije i filmove na jednom mestu

Vreme je da kreirate svoj nalog na HBO Max platformi

Vreme je za bindžovanje! Pronašli smo sve omiljene serije i filmove na jednom mestu

Nalozi na popularnoj striming platformi HBO Max još su nam vrući koliko su sveži, ali iako je brzo proletelo vreme od osmog marta kada je ovaj svetski servis stigao na naše područje već je trenutak za sumiranje prvih utisaka koji su se lako nagomilali u moru novog sadržaja koji je stigao pred gledaoce. Za početak, ko je ranije koristio uslugu HBO GO sada lako primećuje veliku razliku u dijapazonu sadržaja koji je postao značajno raznolik od kada je na jednom mestu objedinjena HBO, Warner Bros, DC, Cartoon Network i Max Originals produkcija uz još mnogo toga. Uz rizik da ćete nas optužiti da nemamo život, mi smo za ovo kratko vreme koliko nova platforma diše punim plućima u Srbiji uspeli da “izbindžujemo” osam serija ali i napravimo sopstvenu listu filmova koje bismo preporučili vašoj pažnji, pa da krenemo jer nemamo vremena za gubljenje. Ako još uvek nemate svoj HBO Max imate priliku da iskoristite promotivnu ponudu i da do 31. marta ostvarite popust od 33% na pretplatu, koja će u tom slučaju iznositi 4,66 evra mesečno.

Dolazak nove striming platforme u znaku je novih serija i sadržaja koji će okupirati vašu pažnju. Upravo nedavno stigla je druga sezona popularne serije o tinejdžerskim problemima koju su odrasli možda i više prepoznali kao hipnotišuću. “Euforija” raskrinkava sve mitove o tipičnim izazovima adolescentskog doba i baca svetlo na najmračnije dubine narkomanije i drugih pošasti kakve obično vrebaju pripadnike nezrelog doba.

HBO

 

Oduševljeni smo serijom “Naslednici” i želimo da to apostrofiramo. Sve tri sezone koje su do sada snimljene ostavljaju bez daha dok pratimo bespoštednu borbu za prevlast unutar jedne moćne porodice, a beksrupulozni članovi dinastije Roj dokazuju da je najveći neprijatelj onaj ko vam je najbliži. Ova serija je ovenčana višestrukim “Emi” i drugim nagradama a ako to još uvek niste učinili, obavezno proverite zašto.

Taman kada pomislimo da je ipak vreme za pauzu, ne možemo odoleti još jednom kritički proklamovanom naslovu i već prva epizoda nas uguruje u vir novog “bindža”. “Stanica jedanaest” je postapokaliptična saga koja se bavi nastavkom života nakon smrtonosne pandemije, dakle jedna prilično savremena priča. Ali, ako ste se uželeli smeha nakon toliko drame, topla preporuka za novu humorističku seriju “Komičari” ili vrlo svežu seriju koja je izašla početkom marta “Naša zastava znači smrt” o sredovečnom muškarcu koji odlučuje da postane pirat. Nisu razočarale ni serije “Stvoreni za ljubav” i “Seksualni život studentkinja”.

HBO

 

Ukoliko ste pak večiti fan ostvarenja poput kultne serije "Prijatelji" ili neverovatne fantastične sge "Igra prestola", svoje favorite takođe ćete moći da pogledate na HBO Max platformi.

Kada je o filmovima reč, zapanjili smo se kada je među prvima iskočio naslov “Matriks: Uskrsnuće”. Jedan od trenutno najaktuelnijih filmskih naslova već je stigao na omiljenu platformu. Osvrt na to šta su godine učinile kultnom Neu, odnosno Kijanuu Rivsu, ostavićemo za narednu priliku ali još jedno vrlo prijatno iznenađenje usledilo je s naslovom “Dina” koji je takođe dostupan. Već shvatamo zašto je pojačanje u vidu Warner Bros. produkcije bio odličan potez, ali tu nailazimo i na neke klasike poput svih osam filmova o Hariju Poteru, sve delove “Hobita” i “Gospodara prstenova” i priznajemo da smo maratone tek zakazali u rasporedu.

HBO

 

Budući da pišemo o poznatima, nismo mogli da ne primetimo i ushićenje naših javnih ličnosti dolaskom ove platofrme. Pevačica Nataša Bekvalac već je izdvojila sopstvene favorite pa se odlučila za serije kao što su “Naslednici” i “Euforija” ali i odlučila da sa mlađom ćerkom Katjom odgleda novi film o avanturama Toma i Džerija.

Ne znamo kako smo ranije ikako drugačije mogli da gledamo serije, ali unapređeno iskustvo gledanja na ovoj striming platformi donelo nam je mogućnost perosnalizacije do pet profila, 5.1 surround zvuk, Dolby atmos i čak pojedine naslove dostupne u 4K rezoluciji. Srbija spada u petnaest zemalja u Evropi u kojima je od ovog marta moguće uživanje u svim navedenim prednostima HBO Max platforme koja sa sobom donosi novi, revolucionarni način bindžovanja.

Komentari (0)

Loading