Moda

Voditeljka Nacionalnog dnevnika došla na događaj GOLOG STOMAKA: Pogledajte zašto svi ogovaraju Tanju Rađenović (FOTO)

Izgled Tanje Rađenović iznenadio javnost

Voditeljka Nacionalnog dnevnika došla na događaj GOLOG STOMAKA: Pogledajte zašto svi ogovaraju Tanju Rađenović (FOTO)

Printscreen Tv Pink

Ozbiljan, poslovni način odevanja voditeljka Pink TV Tanja Rađenović preferira godinama. Uprkos tome što na Instagramu ima razna izdanja, čak se fotografisala i kupaćem kostimu i kratkim haljinama iznad kolena, u studijskoj fotelji i na javnim, medijskim propraćenim događajima, mama dve devojčice uvek je odevena po protokolu. Izgled Tanje Rađenović retko kada je komentarisan, a sve iz razloga jer je ona umela da prepozna priliku i obuče se u skladu sa njom.

Pročitajte: Tanja Rađenović svakodnevno se osmehuje sa malih ekrana, a evo kako izgleda čovek zbog koga ne skida osmeh sa lica (FOTO)

ATA Images

 

Nije do sada bilo razloga da voditeljku modni kritičari uzmu na zub, ipak pre par dana je prilično uzburkala duhove. Naime, Tanja se pojavila na reviji svog dugogodišnjeg prijatelja, dizajnera Igora Todorovića i sve šokirala odabirom garderobe.

Pročitajte: IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: Ćerka Tanje Rađenović pokazala kako uživa na odmoru, a svima je zapao za oko jedan detalj!

 

Jelena Simonović

 

 

Svega par minuta bilo je dovoljno da izgled Tanje Rađenović postane tema razgovora, kako među prisutnima, tako među njenim kolegama, ali i na društvenim mrežama.

Pročitajte: Voditeljka Nacionalnog dnevnika u bikiniju: Na pragu pedesete izgleda kao avion (foto)

 

Boško Karanović

 

 

Jedni su pozdravljali odluku Rađenovićke da malo više otkrije, sa obrazloženjem da poslednjih godina izgleda zaista bolje nego ikada, dovela je liniju do savršenstva te da joj takav stajling uprkos godinama i poslovnoj funkciji zapravo i priliči.

Pročitajte: Ćerka Verice Bradić ima 21 godinu i prava je lepotica! Uprkos atraktivnoj pojavi Elena nije krenula maminim stopama (FOTO)

 

Jelena Simonović

 

 

Sa druge suprotstavljene strane, našli su se oni koji su izgled Tanje Rađenović proglasili previše smelim.

Pročitajte: Ovo ne želi da znate: Ko je i čime se bavi suprug Verice Bradić i zašto ga uporno krije od medija

 

Ata Images

 

 

Koja god od ova dva viđenja da je istinito, a vrlo često najviše istine ima u sredini i kombinaciji svega izrečenog, Tanji se mora priznati odlična figura, predivno držanje, samopouzdanje manekenke i hrabrost da bira nešto malo drugačije. 

Pročitajte: Ko je tajanstveni muž Verice Bradić? Dušan je ugledni biznismen, imaju dvoje dece, a razlika u godinama nije mala

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading