Moda

Dole joj SVE PROVIDNO: Jelena Zana stajlingom izazvala HAOS na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki!

Jelena i Žika Zana oduševili stajlinzima

Dole joj SVE PROVIDNO: Jelena Zana stajlingom izazvala HAOS na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki!

Ata Images

Grupa Zana može se pohvaliti uspešnom karijerom koja traje više od četiri decenije, a za to vreme promenili su četiri pevačice među kojima je najduži staž ostvarila sadašnja članica.Jelena i Žika Zana pord poslovne saradnje uživaju i na emotivnom planu, oni su u braku 15 godina i njihov odnos nikada nisu pratili skandali. Baš naprotiv, oni su primer pravog sklada, a isti je slučaj , mnogi se slažu i kada su njihovi stajlinzi u pitanju.

Neretko se Jelena i Žika Zana u javnosti pojavljuju modno usklađeni, a izuzetak supružnici nisu napravili ni sinoć kada su se pojavili na gala proslavi 18. rođendana našeg magazina.

Pročitajte: Ćerke Žike Zane konačno u javnosti - Nije tajna da NE PODNOSE maćehu Jelenu, konačno imaju NEŠTO DA JOJ PORUČE (FOTO)

 

 

Žurka u predivnom ambijentu organizovana je u hotelu "Metropol" i tim povodom okupilo se mnog poznatih faca, a događaj su uveličali članovi pomenute grupe odeveni u tamne toalete.

Skladni par sa osmesima i u dobrom raspoloženju ispozirao je na crvenom tepihu, a pored energije koju su emitovali, Jelena i Žika Zana pobrali su pohvale i na konto svojih modnih kombinacija.

Pročitajte: Žikina bivša žena osula paljbu - Zaslužuju jedno drugo, Jelena razara brakove! Da nema oženjenih ona se nikad ne bi udala

Ata Images

 

Jelena, kao žena prepoznatljivog stila mnoge je iznenadila nešto izazovnijim outfitom. Ona je ponela providnu haljinu koja je otkrivala taman toliko da u prvi plan dospe njena izvajana figura koju u javnosti nemamo toliko prilike da vidimo, a sve je zaokružila otvorenim sandalama na potpeticu i crnom mini torbicom.

Pročitajte: O te dve devojke imam da kažem samo JEDNO... Jelena konačno o Žikinim ćerkama iz prvog braka koje nisu htele da joj dođu na venčanje

Ata Images

 

Decentni nakit, minimalno make up- a i kosa skupljena u neobaveznu punđu učinili su da pevačica izgleda zaista zanosno, te su komplimenti bili očekivani, a ništa manje simpatija nije izazvao ni njen partner koji je savršeno ispratio svoju damu.

Crne pantalone, elegantna crna košulja i kožna jakna bili su ovog puta Žikin izbor i ne čudi što su se nizale pohvalne reči i što su svi gledali u njihovom pravcu.

Komentari (0)

Loading