Moda

Suzana Mančić u društvu mlađe ćerke prošetala crvenim tepihom! Svi ih ogovaraju, evo i zbog čega (FOTO)

Mlađa ćerka Suzane Mančić ne eksponira se često u javnosti

Suzana Mančić u društvu mlađe ćerke prošetala crvenim tepihom! Svi ih ogovaraju, evo i zbog čega (FOTO)

Jovanka Bojković

Mada godinama unazad izbegava fotoreportere mlađa ćerka Suzane Mančić sinoć se pojavila na našoj proslavi i svojim izgledom podelila javnost. Natalija Kunić bila je voditeljkina pratnja na crvenom tepihu, a pored stajlinga njen osmeh, vrlo sličan Suzaninom, privukao je pažnju.

Pročitajte: Suzana Mančić se OŠIŠALA DO GLAVE! Fotografija u sekundi zapalila Instagram: Svi se pitaju otkud joj hrabrost za ovo (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Uvek rada sagovornica Storija i počasna gošća godišnjih slavlja magazina Suzana je zablistala u srebrnom kompletu, prepunom šljokica. Kako je za prisutne medije ona izjavila, za taj stajling se odlučila relativno brzo, želela je da sija i u tome je i uspela.

Pročitajte: Udala se ćerka Suzane Mančić za duplo starijeg muškarca: Pogledajte fotografije sa venčanja, evo šta Suzana misli o zetu njenih godina

Boško Karanović

 

 

Mlađa ćerka Suzane Mančić, međutim, nije pratila modni stil svoje majke, već se opredelila za nešto mirniju varijantu, umerenu ali ništa manje lepu. Natalija je, elem, obukla crnu, kratku, usku top haljinu sa blagim dekolteom. Preko ramena ona je prebacila kožnu jaknu, dok je sve to uskladila sa sportskim tamnim patikama, što je poslednjih godina i te kako u trendu.

Pročitajte: Poslastica idealna za završetak nedelje - Preukusna makovnjača po receptu Suzane Mančić (VIDEO)

Boško Karanović

 

 

Bilo je, doduše, onih koji ovaj Natalijin odabir nisu razumeli, ipak daleko više pohvala je dobila mlađa ćerka Suzane Mančić. Posebno su komplimenti stigli od mlađe populacije, koja po uzoru na svoje roditelje prati Suzanin rad.

Pročitajte: Duša mi plače, preminula je... Smrt u domu Suzane Mančić, voditeljka doživela najveću bol

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading