Celebrity News

PONOVO SREĆNA! Olivera Balašević oduševila sve i otkrila ko je zaslužan što tuga više ne stanuje na njenom licu (FOTO)

Tuga Olivere Balašević lagano napušta srce književnice

PONOVO SREĆNA! Olivera Balašević oduševila sve i otkrila ko je zaslužan što tuga više ne stanuje na njenom licu (FOTO)

Da velika tuga Olivere Balašević zbog smrti supruga, muzičara Đoleta Balaševića, lagano postaje stvar prošlosti, tačnije da je u znatnoj meri ona usahnula svedoče fotografije književnice koja rado dešavanja iz života deli sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte:Olivera Balašević zablistala u venčanici i sve objavila na Instagramu! Mladoženja stiže direktno iz Amerike, nećete verovati ko je (FOTO)

instgaram

 

Olivera je, naime, ubrzo nakon smrti muža objavila prvo knjigu, a zatim se posvetila pokretanju biznisa u koji su uključene obe ćerke Beba i Jovana, a sve to kao i druźenje sa unukama mami joj svakodnevno širok osmeh na lice.

Pročitajte:Stil Olivere Balašević nije za svakoga: Dobro pogledajte ovaj sako, da li biste se usudili da ga obučete i ukombinujete kao ona? (FOTO)

Instagram

 

Naravno da bol koju oseća zbog preranog Đoletovog odlaska nikada u potpunosti neće napistiti Oliverino srce, ipak ona se trudi bar kada je okružena ljudima da taj segment ostavi po strani i uživa u sitnicama i lepim stvarima koje joj priređuju članovi porodice ali i pratioci na društvenim mrežama.

Pročitajte:Olivera Balašević renovirala kuću i počela sa uskršnjim ukrašavanjem: Evo kako sve izgleda, pokojni Đole JEDAN DETALJ ne bi dozvolio (FOTO)

Instagram

 

Jednim predivnim gestom Đoletova udovica pohvalila se u toku jučerašnjeg dana. Naime, obožavateljke su joj omiljenu čokoladu spustile na prozor, što ne samo da ju je obradivalo već i rasplakalo jer samo jedna osoba je trenutno upućena u to koliko ona baš taj slatkiš voli.

-Ima nas jos "veštica"!?

Anja i njena drugarica su mi jutros ostavile u prozoru, ni manje ni više nego čokoladu za koju sam spremna i kraljevstvo da dam. A to jedino zna moj Amos, moja Beba…- napisala je Olivera ispod fotografije poklona.

Pročitajte:Šta će još da se dogodi ovoj ženi? POTRESNE VESTI stižu od Olivere Balašević nedugo posle druge godišnjice Đoletu, ovo je previše

Instagram

 

Pretpostavlja se da je u ovaj podatak bio upućen i pokojni Đole zbog čega je tuga Olivere Balašević istoga trena zamenjena najdivnijim emocijama.

Pročitajte:Svaki milimetar budi sećanja na Đoleta: Olivera Balašević otvorila vrata porodične kuće FOTO

 

 

Prosto je divno kakav odnos ona gaji sa fanovima, koliko je oni u tome što radi podržavaju i koliko ljubavi dobija od njih.

Pročitajte:Moć žena: kroz trnje do puta posutim laticama ruža

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading