Moda

Marija i Verica Šerifovič se poskidale u kupaće kostime: Prizor sa plaže zapalio Instagram, kojoj bolje stoji bikini? (FOTO)

Kupaći Marije Šerifović u fokusu je modnih znalaca

Marija i Verica Šerifovič se poskidale u kupaće kostime: Prizor sa plaže zapalio Instagram, kojoj bolje stoji bikini? (FOTO)

Iz mnogo razloga kupaći Marije Šerifović tema je javnosti.

Pevačica vanrednih pevačkih sposobnosti ne voli da šeta kratke suknje, haljine i šorceve, zapravo retko se može videti u bilo kakvoj otvorenoj odevnoj kombinaciji, stoga kada se na njenom Instagramu pojave fotografije na kojima ona nosi nešto slično svi ostanu zabezeknuti.

Pročitajte: Susret na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki: Evo šta se desilo sinoć između Marije Šerifović i Džejle Ramović

Zanimljivo je javnosti da vidi pop zvezdu otvorenih nogu, grudi i leđa što je glavni razlog zbog kog je kupaći Marije Šerifović izazvao toliko pažnje.

Svet printscreen

 

Naredni razlog je taj što je ćerka muzičkog para Verice i Rajka Šerifovića već mesecima na dijeti, posećuje i teretanu te su svi znatiželjni da vide prve rezultate rigoroznog i zdravog načina života.

Prošle godine Marija se tokom boravka u Dubaiju snimala u kupaćem, što su prateći njenu You tube platformu svi mediji preneli. Ove godine, mada je često u Los Anđelesu, ona je taj momenat preskočila, ipak nije razočarala fanove.

Pročitajte: LJUBAV nije da se krije! Marija Šerifović objavila fotografiju i POTVRDILA ko ju je osvojio: Pred njima su sada samo lepe stvari (FOTO)

Na Instagramu se pohvalila starom slikom sa plaže. Na njoj je i njena majka Verica Šerifović, a sudeći po  konstituciji i licu folk dive reklo bi se da je nastala pre više od 15 godina

Arhiva Hello!

 

Marija nosi dvodelni kupaći. Donji deo je crn, gornji podseća na majicu i šaren je, dok se Veričin slabo vidi.

Ono što je upečatljivo je da su majka i ćerka i tada imale divan odnos.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading