Moda

Zet i ćerka Željka Mitrovića ušetali u restoran, niko ne može da veruje kako se on obukao! Pogledajte fotku koju svi šeruju

Zet Željka Mitrovića na meti komentara

Zet i ćerka Željka Mitrovića ušetali u restoran, niko ne može da veruje kako se on obukao! Pogledajte fotku koju svi šeruju

Otkako je uplovio u romansu, raskinuo pa se ponovo pomirio sa preslatkom Kristinom Mitrović, zet Željka Mitrovića neprestano je u fokusu javnosti.

Ilija Riskin svojim načinom i stilom života mnoge ostavlja bez teksta, a da luksuzom voli da se pohvali na društvenim mrežama govore njegove gotovo svakodnevne objave.

 

 

Instagram

 

 

Posebno je u centru pažnje njegova veza za Mitrovićevom naslednicom koja, može se zaključiti uživa u svoj pažnji svog izabranika, posebno u poslednje vreme kada su i obnovili svoju ljubav.

Pročitajte: Koja je još porodica OVAKVA?! Jedan potez ih odao - Evo šta Milica Mitrović zaista misli o zetu, dečku mlađe ćerke Andree (FOTO)

Ovog puta u fokusu je ipak mlađani milijarder koji je svojim stajlingom izazvao buru na "Instagramu".

 

Instagram

 

 

Poznat po veoma ekstravagantnim brendiranim komadima koje možemo videti na najvećim svetskim zvezdama, Ilija je neko ko ne štedi kada je garderoba u pitanju te bira isključivo najskuplje komade.

Pročitajte: Zet Željka Mitrovića podigao buru na Instagramu - Ovakav stajling sigurno nikad niste videli, svi komentarišu! (FOTO)

Neupitno je da par u potpunosti uživa u svim čarima Sen Tropea gde su trenutno na odmoru, a tome svedoči i njanovija Kristinina objava na kojoj par blista.

 

Instagram

 

 

Naime, svoju izabranicu, zet Željka Mitrovića izveo je u jedan luksuzni restoran i za tu priliku oni su se elegantno obukli, a u prvi plan izbio je Ilijin modni odabir koji i priliči njegovim godinama i statusu.  

Laganu letnju košulju krasili su svetlucavi detalji, pa bi se reklo da Ilija uživa da skreće na sebe pažnju, a ovaj mladalački i veoma moderan stajling jedna je od najkomentarisanijih tema na društvenim mrežama jer  nesumnjivo vredi nekoliko hiljada evra. 

 

Komentari (0)

Loading