Promo

Stigla Josh! Mini Đevrek zaokružena grickalica

Stigla Josh! Mini Đevrek zaokružena grickalica

Brend Josh! organizovao je druženje na kojem je predstavio svoj novi proizvod – Josh! Mini Đevrek, novu slanu grickalicu.

U prelepom ambijentu splava Daska i Veslo predstavnici medija i influenseri na društvenim mrežamasu imali priliku da se opuste i uživaju na reci inovim ukusima Josh! proizvoda, i da zajedno zaokruže ovogodišnju letnju priču.

Prisutnim zvanicama na događaju obratili su se predstavnici kompanije BambiNemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću i Marina Vlaški, Brend menadžerka.- Izuzetno smo ponosni što možemo predstaviti nove proizvode koji su pravo osveženje u našem Josh! portfoliju i koji će vam pružiti potpuno novoiskustvo. Mini Đevrek predstavlja kombinaciju najboljih svojstava različitih slanih grickalica: slan je i ukusan kao pereca, krckav kao grisina, posut susamom kao đevrek, uvrlo atraktivnom pakovanju. Naša nova zaokružena grickalica je odličnakao zamena za obrok, užina, zalogaj `za usput`. Idealna je za okupljanja sa bliskim ljudima, a gledanje utakmice ili filma učiniće još zabavnijim -
istakli su predstavnici kompanije Bambi.

Josh! nudi svojim potrošačima Mini Đevrek u dva različitaukusa – sa makom i kimom.

Zgrabite najbolje od svega i probajte novu Josh! zaokruženu grickalicu!