Lifestyle

Kupujte pametno, novogodišnji praznici su test da li ste izabrali dobre ugradne kuhinjske aparate

Koliko je kuhinja dobro organizovana, da li su aparati kojima je opremljena dovoljno dobri, efikasni i kvalitetni, najbolje se vidi u danima praznika kada inače pripremamo mnogo više hrane nego obično. Najmlađi žele novogodišnje kolačiće koji se tokom decembra sa radošću grickaju, pa smišljamo šta bi ih to još usrećilo…

Kupujte pametno, novogodišnji praznici su test da li ste izabrali dobre ugradne kuhinjske aparate

Ako organizujete druženje sa mnogo ljudi ili imate mnogočlanu porodicu, sa kabastim posuđem na šporetu postaje “tesno”, jer šerpe ili tiganji leže i van prstenova ringli. A ko još voli napola pečene palačinke? Uz “Beko” IndyFlex+® - dobija se više fleksibilnosti, a ploča se prilagođava prema broju i veličini šerpi ili tiganja u kojima se nešto sprema. Nezavisne zone za kuvanje daju dovoljno prostora ako se kuva u više malih posuda. Ili, jednostavno, zone mogu da se spoje u jednu veću za najveće tiganje ili pleh za rernu, ako je to potrebno. Tu je i opcija „automatic pan recognition” – mogućnost prepoznavanja na kojoj poziciji na ploči je stavljeno posuđe i aktivacija samo tih zona za kuvanje… Zato, ni posuđe najvećih dimenzija više nije izazov, jer „Beko“ ima i ugradnu ploču širine čak i 90 cm, a to daje slobodu, kreativnost i fleksibilnost pri kuvanju. „Beko“ ploče imaju opcije „timer” (odloženi start), “booster” – brzo postizanje željene temperature , “stop&go“ – zaustavite kuvanje, očistite ono što je pokipelo i nastavite kao da se ništa nije dogodilo… Palačinke će biti gotove dok deca izgovore „keks“ i to baš zahvalaujući „Beko“ ugradnim pločama za kuvanje. 

Promo

 

„Beko“ ugradna rerna sa „AeroPerfect“ tehnologijom omogućava pravilnu raspodelu toplote po čitavim plehovima, uz preciznu kontrolu temperature za idealno pečenje. A uz opciju koju ima „Beko“ rerna - „PizzaPro“ - pica je pečena na kamenu, na temperaturi od 310C i to za 5 minuta! Komentar najmlađih će sigurno biti: „Kao u najboljim picerijama!“ „Beko“ ugradne rerne iz linije „Beyond“ sa tehnologijom „SteamAssited“ koja omugućava da iskoristite moć pare, pa su novogodišnji kolačići mekani, ali i hrskavi, baš kako deca vole. Miris pice i palačinki preplaviće kuhinju, ali na kraju divnog druženja, vazduh je čist i svež zahvaljujući „Beko“ ugradnim aspiratorima. 

Promo

 

A upravo su deca i stavila na „praznični“ test „Beko“ ugradnu kuhinjsku tehniku, koja je, pokazalo se, odličan saveznik novogodišnjem raspoloženju. Naime, deca zaposlenih kompanije „Beko Balkans“ pakovala su novogodišnje paketiće i pravila čestitke za vršnjake iz dve beogradske ustanove za decu bez roditeljskog staranja. Uz pomoć vrhunskog kuvara iz restorana „Belgrade Kitchen Party“ i nekoliko poznatih beogradskih influenserki, na „Beko“ ugradnim uređajima iz linije „Beyond“ spremale su se na desetine pica, palačinki i šarenih novogodišnjih kolačića. I to sve u isto vreme! 

Zaposleni u „Beko Balkans“ nadaju se da su ovom donacijom, novogodišnjim paketićima za mališane bez roditeljskog staranja uspeli da, kao i svakog decembra do sada, ostvare bar deo dečijih snova.  A „Beko“ ugradna tehnika pokazala se kao idealan izbor za porodičnu kuhinju u kojoj se „kuva i peče“ praznična čarolija.

https://www.beko.com/rs-sr

Komentari (0)

Loading