Moda

Da li biste vi ovako smeli na ulicu? Neda Ukraden u najkraćem šorstu IKADA, pogledajte kako joj izgledaju noge i butine (FOTO)

Stajling Nede Ukraden dame domaće javnosti rado kopiraju

Da li biste vi ovako smeli na ulicu? Neda Ukraden u najkraćem šorstu IKADA, pogledajte kako joj izgledaju noge i butine (FOTO)

Petar Đorđević

S obzirom na to da obožava modu i da je uvek kada je reč o modnim trendovima ispred svih, Neda Ukraden do sada se susretala isključivo sa pohvalama modnih stručnjaka. Dizajneri i kreatori vole kada im na reviji ona sedi u prvom redu, rado je zovu i na druge modne manifestacije kojima se ona iz ljubavi prema modi rado odaziva. Stajling Nede Ukraden uvek je stoga u fokusu domaće javnosti, sa kojom ona ima divnu komunikaciju putem Instagrama.

Pročitajte: OSUŠILA SE Neda Ukraden! Pogledajte kako izgleda sa 15 kilograma manje, pokazala novu figuru u Bugarskoj i svi su šokirani (FOTO)

Često joj u DM stižu pitanja sa molbom da pojasni gde je koji komad kupila i koliko ga je platila. 

Nebojša Nišić

 

Neda rado svoje modne trikove deli sa fanovima, vrlo često se ispod postova mogu videti tagovi sa dizajnerima i brendovima, a nije tajna da voli da sarađuje i sa još uvek nepriznatim umetnicima. Rado pomaže, ukoliko vidi da imaju potencijala, što joj oni nadomešćuju posebnim unikatnim modelima.

Pročitajte: OŠIŠALA SE do glave i ofarbala u crno! Neda Ukraden ne liči na sebe, pogledajte frizuru koja je šokirala sve (FOTO)

Stajling Nede Ukraden vrlo često upotpunjen je komadima kupljenim u inostransvu, nekada su oni dosta jeftini, nekada papreno skupi, ali sve to ne bi imalo mnogo veze da se ona ne neguje i ne vodi računa o svom izgledu.

Instagram

 

Kod Nede se uprkos godinama uvek mogu videti zategnute noge, negovano lice, uredna frizura i nokti i linija na kojoj joj i mnogo mlađe dame mogu pozavideti.

Pročitajte: Preterala: Najnovija estetska intervencija Nede Ukraden šokirala fanove, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Kao mlađa umela je povremeno da greši i iskače iz zone komfora. Šortsevi su joj recimo bili omiljeni komad van scene i to oni prekratki u kojima se videlo skoro pa sve. Međutim, kako su joj predivno stajali i tu ničega nije bilo degutantnog i ružnog, svi su i tu njenu modnu etapu voleli. Kako joj je stajao šorts pogledajte u produžetku. 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Ava

03:40 21.06.2023

Uvek je bila loše obučena, čak je često osvajala prvo mesto na listi najlošije odevenih pevačica.