Celebrity News

Pitaj Boga šta bi bilo da me nije spasila! Dejan Savić dve decenije voli OVU ŽENU koja mu je život promenila iz korena (FOTO)

Supruga Dejana Savića najveća je podrška prvom čoveku naše vaterpolo reprezentacije

Pitaj Boga šta bi bilo da me nije spasila! Dejan Savić dve decenije voli OVU ŽENU koja mu je život promenila iz korena (FOTO)

Kada se u Srbiji čuje ime Dejan Savić svima se na licu pojavi široki osmeh. Naime, čovek koji se nalazi na čelu vaterpolo reprezentacije Srbije, mnogo puta našu zemlju učinio je ponosnom, a pored toga što se nacija diči njegovim uspesima, na njega je najponosnija njegova supruga Bobana.

Supruga Dejana Savića, Bobana Savić bila mu je prvo drugarica iz školskih dana, a onda je kako su oni rasli stasavala i njihova ljubavna priča.

Već dve decenije oni su u skladnom braku, a njihovu sreću uveličalo je rođenje ćerke Danile i sina Maneta.

Pročitajte: Kad OVAKVA LEPOTICA pristane da se ODREKNE SVEGA jer joj muž to traži - Ovo je žena Vanje Grbića i njihova priča će vas šokirati (FOTO)

ATA images

 

Supruga Dejana Savića posvećeno ga je pratila i u najboljim i u najtežim danima. Život sa profesionalnim sportistom zahteva velike žrtve, a onda nikada nije prezala da svoje želje ostavi po strani, kako bi joj suprug i njegov uspeh uvek bili na prvom mestu.

‒ Nije bilo lako, a iskreno mislim da je Bobani bilo teže. Razdvojenost je na našu vezu imala i pozitivnog i negativnog uticaja. Teško je biti bez nekog fizički, ali to ti u isto vreme povećava želju da ga vidiš i budeš sa njim. Ne znam da li je preduslov za uspešnu karijeru profesionalnog sportiste da ima dugu i stabilnu vezu. Verujem da to nema veze jedno s drugim. Sve ide iz glave. Ako želiš da uspeš i znaš koji ti je cilj, ti ćeš ga ostvariti. Na ovaj ili onaj način ‒ ispričao je jednom prilikom selektor Savić, a otkrio je da ga je supruga spasila i kada se borio sa opakim korona virusom.

Privatna Arhiva

 

Moja supruga je pobedila. Ona me je spasila homeopatijom. Pitaj Boga šta bi bilo. Spasila me je, ponavljam ‒ istakao je Dejan Savić u intervjuu za „Sportski žurnal“.

Komentari (0)

Loading