Celebrity News

Dok Željko Joksimović uživa u luksuzu njegova ćerka živi OVAKO: Dom Mine Joksimović će vas začuditi (FOTO)

Dom Mine Joksimović rustična je nekretnina u prestonici

Dok Željko Joksimović uživa u luksuzu njegova ćerka živi OVAKO: Dom Mine Joksimović će vas začuditi (FOTO)

Instagram

U samom srcu Beograda smešten je dom Mine Joksimović. Kada se kao student ćerka Željka Joksimovića preselila u srpsku prestonicu živela je privemeno u očevoj vili, vremenom shvativši da joj treba sloboda, muzičar je mezimici pazario lep stan. Uz pomoć majke Vesne Joksimović ona ga je opremila po svom ukusu, te tako danas može da se pohvali da je svakom kutku u stanu dala svoj pečat.

Pročitajte: Tatina PRVA RADOST: Mina Joksimović obradovala oca PRELEPIM VESTIMA, svi joj čestitaju! A evo šta kaže maćeha Jovana (FOTO)

Instagram

 

Dom Mine Joksimović sačinjava rustični nameštaj u kombinacji sa modernim. Pretežno je zastupljena bela boja, ali i bež i crvena koju ćerka hitmejkera posebno voli.

Pročitajte: Mina, zlato, kad pre? Ćerka Željka Joksimovića obradovala oca NAJRADOSNIJOM VEŠĆU, majka Vesna briše suze (FOTO)

Instagram

 

 

Kupatilo je popločano zanimljivim sedefastim pločicama, a krasi ga i veliki lavabo i đakuzi kada u kojoj se već sada svršena studentkinja uživa da se relaksira nakon napornog dana.  

Pročitajte: Mina ne može da sakrije NETRPELJIVOST prema maćehi Jovani! Isplivao dokaz problema u porodici Joksimović

Instagram

 

 

Spavaću sobu krasi krevet sa karmin crvenom posteljinom i beli rustični regal. Na zidovima su 3D tapete, a po prozorima reklo bi se da se Minin kutak nalazi na poslednjem spratu zgrade.

Pročitajte: Pale su maske: Konačno otkrivena istina o sukobu Jovane i majke Željka Joksimovića

Instagram

 

 

Dom Mine Joksimović svakako je mesto gde ona okuplja kolege sa fakulteta, prijatelje, porodicu a tu kada Željko i Jovana to požele voli da pričuva mlađeg brata i sestre bliznakinje. Ono što dodatno krasi Minin kutak je lep pogled sa terase kojim se ona nedavno pohvalila.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading