Celebrity News

Skupila hrabrost pa dala prvi intervju: Bogdana otkriva kako se Veljko ponaša prema njoj kad niko ne gleda

Snaja Cece Ražnatović svoju privatnost trudi se da sačuva koliko god je to moguće

Skupila hrabrost pa dala prvi intervju: Bogdana otkriva kako se Veljko ponaša prema njoj kad niko ne gleda

Snaja Cece Ražnatović gotovo nikada se ne eksponira javno, a naročito nakon rođenja malog Željka kada se potpuno posvetila porodičnom životu, te svoju intimu ne iznosi u medijima. Iako je član najpopularnije porodice na Balkanu, ona pripadnike sedme sile vešto izbegava, te je upravo iz tog razloga najnoviji intervju Bogdane Ražnatović privukao izuzetnu pažnju.

Naime, reč je o novoj epizodi serijala "Ceca šou" koji se emituje na Blic televiziji, u kojoj je snaja Cece Ražnatović napravila izuzetak i stala pred kameru, te otkrila neke interesantne detalje o braku sa Veljkom, sinu Željku, trudnoći i profesionalnoj košarkaškoj karijeri.

Pročitajte: Psovka pred svima - Obrt u braku Veljka i Bogdane dok čekaju drugo dete, Veljko više ne krije (FOTO)

Blic TV

 

- Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov. Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav - ispričala je  Bogdana te istakla da je kod Veljka ništa ne nervira i da njihova ljubav ne jenjava.

- Svog muža najviše volim i ništa mi ne smeta. Veljko je pažljiv, ljubavan, nežan i zaista sve kod njega volim. Živim jedan jako lep i miran život, ostvarila sam se kao supruga i majka - kaže Bogdana.

Pročitajte: Stomak do zuba! Bogdana Ražnatović blista kod svekrve na slavi, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

Blic TV

 

Bogdana je takođe otkrila i na koga je njihov sin Željko karakterno i po čemu se razlikuju njena prva i druga trudnoća.

- Željko je tvrdoglav na mene, a fizički liči na tatu. Uskoro stiže beba, razlika između prve i druge trudnoće je u tome što mi je sada lakše. Upućena sam u to šta me čeka, ali druga beba je mnogo nemirnija od Željka - ispričala je Bogdana koja je godinama igrala za košarkašku reprezentaciju Srbije, ali je nažalost zbog povreda morala da napusti sport.

Pročitajte: Kombinezon Bogdane Ražnatović krije trudnički stomačić, a dobar je i za višak kilograma -: Boja koju morate imati ove jeseni (FOTO)

Blic TV

 

 - Mislim da mi je košarka donela dosta toga lepog i mnogo čemu me je naučila. Morala sam prestanem da treniram profesionalno košarku jer sam imala dve teške povrede. Ponosna sam na to što sam ostvarila sa timom, ali i samostalno kao deo srpske reprezentacije. Ne mogu da kažem da mi nedostaje jer sada imam neki drugi način života u kom sam se pronašla - ispričala je Bogdana koja se drži stava da se medijski ne ističe preterano.

- Moja želja da se ne pojavljujem pred kamerama proističe iz toga jer nisam odrasla u tom okruženju. Nemam nikakvo iskustvo u tome i za mene je to nešto novo. Ne opterećujem se javnim eksponiranjem - iskrena je snaja Cece Ražnatović.

Komentari (0)

Loading