Celebrity News

Takva lepotica SA NJIM? Milena Predić konačno uslikana u javnosti sa mužem, komentari su jako podeljeni! (FOTO)

Muž Milene Predić konačno u javnosti

Takva lepotica SA NJIM? Milena Predić konačno uslikana u javnosti sa mužem, komentari su jako podeljeni! (FOTO)

Ata Images

Talentovanu glumicu Milenu Predić, šira publika upoznala je u filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu", a gledali smo je i u serijama "Žene sa Dedinja", "Andrija i Anđelka", "Sumnjiva lica", "Koreni"... Posle uloge Kate, majke Aćima Katića, koga je igrao izuzetni Žarko Laušević, zaigrala je u filmu "Taksi bluz". Usledila je rola opasne Miljane u rusko-srpskoj komediji "Hotel Beograd", a zatim još opasnije advokatice Maše Kolar u "Jedinom izlazu", a gledaocima se predstavila i u serijama "Branilac" i "Nečista krv"  koje su jedne od najzapažnijih. Zahvaljujući jednom od prvih filmova, "Zona mrtvih", upoznala je sadašnjeg supruga, filmskog producenta Marka Jocića, sa kojim ima sinove Savu i Iliju, a u vreme kad su oni bili baš mali potpuno se povukla iz glume i posvetila porodičnom životu. Dosta vremena prošlo je do njene sledeće značajnije uloge, međutim vera u sebe i talenat koji ima učinili su glumicu dovoljno strpljivom da sačeka svoju prvu glavnu ulogu na filmu "Sveta Petka - Krst u pustinji" kojom je i te kako opravdala očekivanja. Kako se dugo u javnosti nije pojavljivala o njenom privatnom životu ne zna se mnogo detalja, a prava misterija za javnost donedavno je bio i muž Milene Predić u čijem društvu se ona pojavila sinoć na jednom gradskom događaju.

Naime,nezavisna agencija za glumce “Slavik Artists Menadžment”, koju su osnovali glumac, producent i reditelj Nikola Kojo i britanski producent i režiser Džonatan Ingliš sinoć je u Beogradu proslavila tri godine postojanja, a glamurozno veče u prostoru “Top of the Hub” u Ušće Biznis Centru okupilo je brojne glumce i reditelje, a među zvanicama našli su se i Milena Predić i njen suprug Marko.

Pročitajte: Milena Predić - Moja lisabonska priča

Ata Images

 

Zagrljeni, srećni i vidno raspoloženi supružnici su u kežual modnim kombinacijama rado ispozirali okupljenim fotoreporterima i svima je zapalo za oko da deluju veoma skladno, te da je Marko kojeg je upoznala zahvaljujući filmu "Zona Mrtvih" na kojem su radili zajedno, zaista njena srodna duša kako je Milena svojevremeno isticala.

- Našla sam svoju srodnu dušu baš u profesiji, koja je specifična, nema klasično radno vreme i posao nam zapravo postane način življenja, jer ga, kad radimo na nekom projektu, u većini slučajeva “donosimo” kući. I brzo smo se navikli na to. Marko je i odrastao na taj način, potiče iz filmske porodice, njegov otac Slobodan Viki Jocić takođe je producent, a pokojna majka Vera bila je montažer, te je odrastao uz filmove, odlazio na setove, igrao se kraj kulisa.

Pročitajte: Milena Predić - Sebe sam uvek zamišljala kao majku muške dece i to mi se ostvarilo

Ata Images

 

Iako je studirao kameru na Fakultetu dramskih umetnosti, Marko se posvetio produkciji.

- Odmalena sam bio inficiran filmom, kao klinac sam posećivao velike setove u studijima u Košutnjaku. Kad vidiš vitezove, kulise, lažne kuće, to deluje hipnotišuće, začarao me je filmski svet za čitav život. Naši sinovi su još mali, ali Savu sam već vodio na set, bio je na snimanju “Procepa” i video helijumske balone i razna rasvetna tela. Dopalo mu se sve to - rekao je ranije muž Milene Predić kojem je u tom periodu najteže padalo što zbog brojnih obaveza nije uspevao da sa porodicom provodi onoliko vremena koliko je i želeo.

Komentari (0)

Loading