Celebrity News

Tako je mlada! Zakomplikovalo se: Đina Džinović objavila fotografiju iz bolnice, svi šalju podršku

Đina Džinović u bolnici završila zbog estetskog zahvata

Tako je mlada! Zakomplikovalo se: Đina Džinović objavila fotografiju iz bolnice, svi šalju podršku

Miloš Nadaždin

Ćerka Meline i Harisa Džinovića, Đina Džinović nije mnogo razmišljala kada se upustila u svet poznatih. Uprkos majčinim rečima da će joj presesti to što intimu deli sa milionima, pevačeva naslednica bila je uporna u svojoj nameri da postane javna ličnost te je prvo otvorila "Instagram" stranicu, a potom i Tik-tok gde je u poslednje vreme dosta aktivnija. Na osnovu objava i fotografija koje je tokom godinu, dve ona objavljivala, vrlo često samo u kupaćem kostimu, sa bazena porodične kuće u Beogradu, svašta se moglo pročitati o Harisovoj mezimici, između ostalog da je imala estetske zahvate. Dokaz za to najnoviji je podatak po kojem je Đina Džinović u bolnici završila, a za sve je kriva jedna od pomenutih intervencija.

Pročitajte: Golišava na snegu: Tata Harisu nije dobro zbog nove fotografije ćerke Đine, sve se vidi (FOTO)

Instagram

 

Naime, ćerka Meline i Harisa Džinovića svojevremeno je ugradila filere pod kožu lica, tačnije na određene njene delove zarad ulepšavanja, a kako nije sve proteklo kako je zamišljala morala je na korekciju. Đina Džinović u bolnici je završila zbog toga što su fileri počeli da se pomeraju po licu, što nije redak slučaj. Devojke sa ovakvim problemom u obavezi su da se jave dežurnom hirurgu kako bi problem na vreme rešile i sprečile dalje komplikacije, koje mogu ozbiljno ugroziti njihovu lepotu pa i zdravlje.

Pročitajte: Melini i Harisu dosta svega: Đina objavila fotografije u ljubavnom zanosu sa novim dečkom, pogledajte šta su radili pred svima (FOTO)

Instagram

 

Nakon što je Džina Đinović u bolnici završila a potom sve podelia sa pratiocima na "Instagramu" uz komentar: "Topila sam šta mi je migriralo", svi su se zabrinuli, a mnogi su se zapitali kako se Haris, tradicionalista u svakom smislu, nosi sa ovakvim ćerkinim izazovima, koje bez zadrške ona plasira u javnost.

Poklon fotografije venčanja Harisa i Meline Džinović

 

 

Komentari (0)

Loading