Celebrity News

Ovo će slomiti srce porodici! Pročitajte celo Arkanovo pismo ljubavnici koja mu je rodila vanbračnu ćerku, evo ko je ona i kako izgleda

Arkanovo pismo podiglo veliku prašinu u javnosti

Ovo će slomiti srce porodici! Pročitajte celo Arkanovo pismo ljubavnici koja mu je rodila vanbračnu ćerku, evo ko je ona i kako izgleda

Željko Ražnatović je pre braka sa Cecom bio pravi zavodnik. Svi koji su ga tada poznavali pričali su da je žestok momak kojeg ne drži mesto, međutim, Arkan je imao i svoju romantičnu stranu. 

Velika Željkova ljubav bila je glumica Ljiljana Mijatović koja mu je podarila ćerku Anđelu. Koliko ju je voleo i koliko se radovao prinovi najbolje pokazuje Arkanovo pismo koje je njegova naslednica nedavno objavila na društvenim mrežama. Naime, u vreme kada se Anđela rodila njen otac nalazio se u zatvoru u Mastrihtu, odakle je njenoj majci pisao reči pune topline i ljubavi. 

Pročitajte: Moja ćerka ništa nije nasledila - Progovorila Ljiljana, žena sa kojom Arkan ima dete, evo šta kaže o Ceci i Veljku

„Mila moja Ljiljo i slatka tatina Anđela”, lepim štampanim slovima počinje Arkanovo pismo.

„Srce moje, joj što sam srećan samo da znaš. Kada sam ti čuo glas toliko sam se usrećio, da pojma nemaš. Mila moja, kako si mi se porodila lepo i tako veliku devojčicu rodila. Samo da ste mi vas dve žive i zdrave, a ostalo nije važno. Ljubavi moja, glas sam ti čuo i rastopio se od miline. Takva sreća vredela je svih muka i nerviranja. Juče sam te zvao i nisam mogao nikako da te dobijem, pa sam izludeo. Ali, sada je sve u redu jer se radujem kao lud i trljam ruke od silne radosti.”

Pročitajte: Da li su lepši od Veljka? Četvorica naslednika, a samo jedan očeva kopija - Ovo su sinovi Željka Ražnatovića Arkana koje niste videli (FOTO)

„Angela ili Anđela, meni je to lepo ime. Izgovorio sam ga sada jedno dvadeset puta, pa mi zvuči super. Anđela Ražnatović, Ljiljana Ražnatović i Željko Ražnatović. Eto, sada smo tročlana porodica, srce moje. Moramo da se uzmemo što pre. Kao prvo, da se prizna očinstvo i detetu da ime, a onda da pravimo svadbu. Crnogorska svadba ima da bude”, pravio je planove Željko Ražnatović.

„To što si pred porođaj dala lekarima 'za kafu', to si dobro uradila. Glavno je da su te lepo porodili, a to što su te sekli to je normalno, skoro svaku ženu seku. Glavata je porodica Ražnatović, nego šta! 53 cm i 3.800 grama, to se zove napredno dete, da nam je živo i zdravo. Biće to prava lepotica. U to sam siguran. Rekla si mi da si mi sve o porođaju objasnila u pismu, pa jedva čekam da ga dobijem.”

Pročitajte: Ova Arkanova ćerka Veljka i Anastasiju neizmerno voli, a Cecu obožava - Upoznajte Anđelu Ražnatović (foto)

Arkanovo pismo otkrilo je i kakav je odnos imala Ljiljana sa njegovom majkom

„Slavka te je posetila, sa ulice ste se dovikivale. Dobro je, i to me je obradovalo od nje. Tako i treba da se brine. Da ispravi ono što te je zapostavljala. Ti joj oprosti, dušo moja, i zaboravi.”

„Znaš zašto sam ti preko telefona rekao da devojčici damo ime Ljiljana. Zato što te volim i obožavam. Voleo bih da mogu da te vidim, da gledam kako dojiš našu ćerkicu. To mi je želja, vrlo skromna želja. Voleo bih da sam pored tebe, sa tobom i našom ćerkicom. To mi je velika želja, srce moje. Joj, volim te, toliko te volim, srce moje lepo. A i tu našu glavatu popišuljicu Anđelu. Nemoj da zaboraviš da slikaš što pre i da mi pošalješ slike odmah. Imaš kući polaroid, pa je to odmah gotova slika. Ja očekujem pismo od tebe, pa ako mi ne dođe sutra, onda će doći u utorak sigurno. Nadam se da je sutra taj dan, da će čika poštar da se smiluje. Volim te i ljubim srce moje lepo, našu Anđelu ljubim u tu glavicu veliku slatku. Voli vas i ljubi po bilion puta vaš Željko”, glasilo je Arkanovo pismo koje je posle toliko godina dospelo u javnost.

Komentari (0)

Loading