Celebrity News

Bogdana sa stomakom do zuba OSTAVILA VELJKA: Donela odluku koja je šokirala Ražnatoviće, pogledajte prve fotke

Sestra Bogdane Ražnatović otvorila restoran

Bogdana sa stomakom do zuba OSTAVILA VELJKA: Donela odluku koja je šokirala Ražnatoviće, pogledajte prve fotke

Rajko Ristić

Porodica Rodić u njihovom malom mestu Titelu dugi niz godina poznata je po uzgoju i prodaji pilića na veliko i malo, međutim, otkako su njihove ćerke Bogdana i Bojana postale snajke poznatih pevačica, šira javnost imala je prilike bolje da ih upozna.

Pročitajte: Mali Željko postaje stariji brat! Lepe vesti oduševile Rodiće, a šta kažu Ražnatovići?

Rajko Ristić

 

Vredni roditelji na pravi put su izveli ćerke i vaspitavali ih u duhu porodičnih i pravih vrednosti, a da su i te kako uspeli u tome dokaz je njihova ćerka Nataša Rodić, koja je odlučila da pokrene sopstveni biznis.

Pročitajte: Da li je OVAKAV LUKSUZ uopšte REALAN? Zavirite u porodični dom sestara Rodić u Titelu, oči će vas boleti od SJAJA (FOTO)

Rajko Ristić

 

Naime, starija sestra Bogdane Ražnatović otvorila je restoran brze hrane, „Gorilla“i čitavu porodicu učinila ponosnom, a na otvaranju pored ostalih članova pojavila se i supruga Veljka Ražnatovića koja je u blagoslovenom stanju.

Pročitajte: Želi da se oseća superiorno u odnosu na mene, to je PODLO - Prvo saopštenje o PROBLEMIMA u braku Veljka i Bogdane

Rajko Ristić

 

Rajko Ristić

 

Lepa Bogdana nije skidala osmeh s lica i mnogi se slažu da joj trudnoća i te kako prija te da izgleda lepše nego ikada.

Pročitajte: Mnoge trudnice se ne bi usudile na ovakav stajling! Bogdana se utegla, a jedan detalj svi komentarišu - Evo kako izgleda pred porođaj (FOTO)

Rajko Ristić

 

Ipak, kako piše "Svet", nije mogla proći nezapaženo ni njena odevna kombinacija, a posebnu pažnju privukle su Bogdanine čizme i torbica koju su pre nje nosile Ceca i Anastasija što je i jedan od očiglednih dokaza da se Bogdana odlično slaže sa svekrvom i zaovom.

Pročitajte: KRAJ - Veljko napustio porodični dom dok je Bogdana u drugom stanju! Ceca dala sve od sebe, nije uspela da ga odgovori

Rajko Ristić

 

Rajko Ristić

 

Inače, na gala otvaranju Natašinog restorana nije bila prisutna njena i sestra Bogdane Ražnatović, Bojana koja je opravdano izostala jer se nedavno porodila, međutim, zet Mirko je na "Instagramu" pružio podršku i izreklamirao restoran u koji će ne sumnjamo odmah pohrliti mnogi. Ceca nije došla jer je snimala Zvezde Granda, Anastasija je u Sevilji, a ostaje pitanje gde je bio zet Veljko.

Komentari (0)

Loading