Celebrity News

Tek što su dobili treće dete Nikola Rokvić i Bojana Barović obradovali sve PRELEPIM VESTIMA: Svi od srca čestitaju (FOTO)

Sin Nikole Rokvića i Bojane Barović drugo je dete poznatih supružnika

Tek što su dobili treće dete Nikola Rokvić i Bojana Barović obradovali sve PRELEPIM VESTIMA: Svi od srca čestitaju (FOTO)

Nakon što je sin Nikole Rokvića i Bojane Barović Simeon pre četiri godine došao na svet brojni fanovi supružnika poverovali su će na broju dva, kada je reč o potomstvu, oni stati. Vrlo brzo manekenka i pevač demantovali su sva nagađanja i javnost obavestili da je na putu i peti član njihove divne porodice. Rođenje devojčice Angeline krajem januara ove godine ispunilo je srca ponosnih roditelja, koji su malenu mezimicu odmah predstavili javnosti putem društvenih mreža, gde i inače bez mnogo zadrške dele svoje intimne trenutke.

Pročitajte: Godinu dana od Marinkove smrti, Slavica Rokvić je smogla snage da NASTAVI DALJE: Evo ko je sada drži za ruku (FOTO)

 

 

Bojana je daleko više od Nikole aktivna na Instagramu, reklo bi se i da je vrlo uticajna. Sa damama koje drže do sebe i majkama poput nje same ona svakodnevno deli savete po pitanju kozmetike i ishrane za njih i bebe. Sa željom da još jednu lepu vest podeli sa pratiteljkama ona je juče objavila nove vesti koje prate predivne fotografije, a reč je o slikama sa rođendana njenog mezimca Simeona.

Pročitajte: Upoznajte Angelinu Rokvić! Nikola i Bojana pokazali svetu tek rođenu ćerkicu FOTO

 

 

Sin Nikole Rokvića i Bojane Barović napunio je juče 4. godine što su ponosni roditelji obeležili raskošnom proslavom u igraonici. Dekoracija po uzoru na mališanove omiljene crtane likove, baloni, konfete, vatromet, svećice, pokloni... rođendansko slavlje učinili su još lepšim, a koliko je zaista sve bilo besprekorno najbolje govori osmeh slavljenika i njegove starije setre Leone.

Pročitajte: Kome smeta neka ne gleda: Žene Nikole i Marka Rokvića podojile svoje bebe u restoranu, fotografija zapalila Instagram (FOTO)

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading