Celebrity News

Kako se ovo Veljkova tašta obukla?! Stigle Rodićke iz Titela da obiđu Bogdanu, svi ih ogovaraju zbog stajlinga (FOTO)

Bogdanina majka i sestra ne mogu da sakriju emocije

Kako se ovo Veljkova tašta obukla?! Stigle Rodićke iz Titela da obiđu Bogdanu, svi ih ogovaraju zbog stajlinga (FOTO)

Ata Images

Cecin naslednik Veljko danas je postao otac po drugi put, carskim rezom u jednoj privatnoj beogradskoj klinici porodila se Bogdana Ražnatović i na svet donela zdravog dečaka KrstanaNaslednik je rođen na poseban dan za sve članove Ražnatovića, rođendan Veljkovog i Tasinog oca Željka Ražnatovića Arkana, koji nažalost unuka nije dočekao da upozna, ali u srca svih članova porodice on je danas uneo neizmernu toplinu i neopisivu radost, među kojima su svakako i Bogdanina majka i sestra

Ponosni tata Veljko, folk diva Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić nasmejane su stigle na kliniku i pre nego što se Bogdana porodila, a veliku podršku pružale su joj i mama Danijela i starija sestra Nataša koje su sa nestrpljenjem iščekivale da saznaju najlepše vesti.

Pročitajte: Poseban tretman za porođaj Bojane Rodić, šta kaže buduća baka Danijela?

Ata Images

 

Kada je sve proteklo u najboljem redu, ispred porodilišta nasmejane i vidno uzbuđene, pored Cece pojavile su se Bogdanina majka i sestra koje emocije i suze radosnice nisu mogle da skriju, a i zašto bi ih i krile kada je ovo najsrećniji dan nakon dolaska na svet prvo malenog Željka, a zatim i drugog mališana, sina treće sestre Rodić, Bojane.

Pročitajte: Da li je OVAKAV LUKSUZ uopšte REALAN? Zavirite u porodični dom sestara Rodić u Titelu, oči će vas boleti od SJAJA (FOTO)

Ata Images

 

Dame su privukle sve poglede kako dobrim raspoloženjem tako i stajlinzima za koje su se odlučile, te je tako Danijela poput prave dame od stila odenula crni komplet -široke pantalone i košulju laganog materijala koje je uklopila uz moderne cipele sa šnalom, dok je Bogdanina sestra ponela klasične farmerke i sako u puder roze nijansi, te pobrala mnoštvo komplimenata na račun izgleda.

Pročitajte: Bogdana sa stomakom do zuba OSTAVILA VELJKA - Donela odluku koja je šokirala Ražnatoviće, pogledajte prve fotke

Ata Images

 

Ata Images

 

Inače, Veljko je nedavno otkrio da njihov prvi sin Željko takođe ne može da dočeka da dobije brata, a želja mu se danas ostvarila te ne sumnjamo da će biti najbolji brat na svetu 

- On svakog dana pita: "Mama, jesi rodila Krstana?". Mi smo u Titelu, ona je već desetak dana ovde zato što joj je stomak, je l', veliki. Videćemo sve kad se bude rodio Krstan, ja verujem da će tu biti malo ljubomore i ovoga i onoga, ali Bože zdravlja, sve je to normalno - ispričao je on.

Komentari (0)

Loading