Celebrity News

Zašto od svih baš moj sin? NAJTEŽI DANI Ljiljane Stjepanović, tuga je u sekundi preplavila njenu kuću (FOTO)

Sin Ljiljane Stjepanović zadobio je ozbiljnu povredu glave

Zašto od svih baš moj sin? NAJTEŽI DANI Ljiljane Stjepanović, tuga je u sekundi preplavila njenu kuću (FOTO)

ATA Images

Dramska umetnica Ljiljana Stjepanović neko je ko oduvek ima divan odnos sa medijima, ne eksponira se previše ali zato ne odbija intervjue i vrlo je raspoložena da govori o svojoj porodici koju čine naslednici Igor i Vlastimir. Stariji i mlađi sin Ljiljane Stjepanović plod su gimnazijske ljubavi Bojana Repića i talentovane glumice, kojoj je odluka o razvodu prekinula porodičnu idilu te je mezimce sama odgajala i vaspitavala.

Pročitajte: Odluka koja je mogla da promeni sve: Ovo je sin Ljiljane Stjepanović koji je bio spreman da reskira život, a sve zbog jedne stvari

ATA Images

 

Izvela je sinove Ljilja na pravi put i Igor i Vlastimir pronašli su svoje parče sreće, ipak nije tajna da su glumici oni svojevremeno zadavali puno briga. Danas je izuzetno ponosna na njih ali ranijih godina i te kako su svojim postupcima umeli da joj prirede stresove i neprospavanje noći.

Pročitajte: Zar od svih BAŠ SA NAŠIM KOLEGOM?! Ćerka Olgi Odanović i Peletu predstavila zeta, umalo se onesvestili kad su videli ko je u pitanju (FOTO)

Luka Šarac

 

Naime, stariji sin Ljiljane Stjepanović Vlastimir Perić studirao je u Americi a kada se svetom proširila vest da sledi bombardovanje Srbije spakovao se i vratio u domovinu, što glumici nikako nije bilo drago. Ali to nije sve. Po povratku on je poželeo da se pridruži vojsci kao obrovoljac. Na svu sreću odbili su ga i vratili kući jer nije imao obuku.

Pročitajte: Olga Odanović u suzama: Teško mi je, proveli smo 18 godina… FOTO

Facebook

 

Igor, s druge strane, ne svojom voljom doduše, pre šest godina dodatno je preplašio umetnicu. On se, navodno, okliznuo na zebru na pešačkom prelazu i udario glavom o banderu, zbog čega je po hitnom postupku prevežen u Urgentni centar. Čak i o tom nemilom događaju Ljiljana je pristala da te 2017. godine da izjavu za medije.

- Pustili su ga iz bolnice, sutra mora da ide ponovo na skener. Naprsla mu je lobanja. On je pao na pešačkom prelazu. Prelazio je ulicu, okliznuo se i pao. Na zebru se okliznuo i udario glavom u banderu. Mora ponovo na snimanje glave - rekla je tada potrešena glumica, koju mediji poštuju, a publika izuzetno ceni i voli. Posebno se istakla u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

Komentari (0)

Loading