Celebrity News

Ozbiljna kriza u braku Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića više se ne može sakriti! Pale su TEŠKE REČI, i to pred svima (FOTO)

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića često je pod lupom javnosti

Ozbiljna kriza u braku Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića više se ne može sakriti! Pale su TEŠKE REČI, i to pred svima (FOTO)

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića želeli to oni ili ne neprestano je pod lupom javnosti. Nije redak slučaj da se u medijima spekuliše o njihovom odnosu koji se često karakteriše kao narušen, a mnogi su sebi u više navrata davali za pravo i da predvide kako par neće dugo izdržati zajedno. Ipak, i pored svega navedenog, supružnici opstaju i čini se svakim danom njihov brak je sve čvršći i stabilniji. Sa sinom Aleksandrom žive svoju bajku ne obazirući se preterano na zlurade komentare, a pored toga što odlično funkcionišu na privatnom planu, oni su svoj odnos unapredili i poslovnom saradnjom.

Pročitajte: Slavimo, ljubavi moja... Filip Živojinović je upravo objavio RADOSNE VESTI na Instagramu, svi čestitaju Prijovićki (FOTO)

Instagram

 

Naime, novi album jedne od najaktuelnijih pevaćica mlađe generacije samo što nije ugledao svetlost dana, a jednu od pesama napisao joj je upravo suprug. Iako ne voli da otkriva previše detalja o novim pesmama, Prija nije mogla da izdrži, a da sa fanovima ne podeli stih numere koja će se naći na njenom novom albumu.

- Ne mogu da dočekam da čujete ovu pesmu - napisala je talentovana pevačica u opisu videa na kojem je podelila delić atmosfere iz studija, ali i otkrila kako zvuči deo pesme koju je napisao Filip, a koja će nesumnjivo postati veliki hit.

Pročitajte: Vreme je da saznate šta mi Brena radi, NEIZDRŽIVO JE! Prijovićka konačno otkrila šta se dešava u domu Živojinovića, NASTAO MUK

Instagram

 

- Malo je devet života, kad voliš iditota - dodala je pevačica i dala povoda da se mnogi zapitaju čime je njen dragi bio inspirisan kada je pisao stihove.

Naravno, preovladali su pozitivni komentari njenih pratioca koji sa nestrpljenjem očekuju da čuju celu pesmu, a kakva je zaista situacija kada je brak Aleksandre Prijović i Filipa Živjinovića u pitanju dovoljno govori činjenica da godinama uspešno odolevaju svim izazovima, a ko ih uopšte i ima.

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović zakazala je i koncert u beogradskoj Areni krajem septembra, čemu se takođe ozbilno posvetila.

Komentari (0)

Loading