Celebrity News

Pogledajte jedine fotografije venčanja Mire Kosovke! To kakvog je muža odabrala GOVORI SVE O NJOJ (FOTO)

Venčanje Mire Kosovke bilo je svojevremeno na naslovnim stranama svih novina

Pogledajte jedine fotografije venčanja Mire Kosovke! To kakvog je muža odabrala GOVORI SVE O NJOJ (FOTO)

Mirjana Petričević, poznatija pod nadimkom Mira Kosovska imala je težak život, prepun stradanja. Odgajana je kao muško, majku su joj ubili Albanci, starijeg brata Milana uklonila je državna služba, brat blizanac joj je preminuo, izgubila je bebu u sedmom mesecu trudnoće... i tako u nedogled bi se mogle ređati strašne stvari koje su obeležile detinjstvo i mladost poznate pevačice. Da je makar u ljubavi Mirjana imala sreće, nažalost dva puta se udavala, a oba braka završila su se krahom. Svoje muževe ona danas opisuje kao loše izbore ipak kada je došlo vreme da im pokloni svoje vreme, život, prihvati njihovo prezime rado je to uradila, iako ju je koštalo i slobode i živaca i suza. Prvo venčanje Mire Kosovke sa Brankom Višnjićem održano je napolju, a to koliko je mlada bila lepa i srećna najbolje svedoče fotografije iz tog perioda, koje su čak završile i na naslovnim stranima tadašnjih magazina.

Pročitajte: Ovde sa porodicom provodi največi deo leta! Nada Topčagić otvorila vrata svog doma na Tari, jedan detalj će vas oduševiti(FOTO)

 

 

Kako je izgledalo venčanje Mire Kosovke sa prvim mužem svi su preneli, najpre jer su mlada i mladoženja razmenu bračnih zaveta obavili na otvorenom, te su i mediji imali pristup tome. Sedam godina je Mira provela u vezi sa Brankom, nažalost svega 11 meseci je trajao brak. Razveli su se, a pevačica je ubrzo nešto slično ponovila sa drugim mužem.

Pročitajte: Nikada nećete pogoditi ko su legende sa slike: Cela Jugoslavija ih je obožavala (FOTO)

 

 

Danas ona pogledavši u retrovizor tvrdi da je bila mlada, glupa i slepa u ljubavi te da emotivne izbore koje je pravila nikada sebi neće oprostiti.

- Ja sebi nikada neću oprostiti izbor svojih muževa. Ne razumem da je neko toliko slep pored očiju, ali nek su živi i zdravi. To dvoje prijavljenih, da ne kažem venčanih - kazala je estradna umetnica u jednoj emisiji pa pojasnila:

Pročitajte: Bio je pravi lepotan: Pogledajte kako je izgledao Miloš, stariji sin Marine Tucaković čiju smrt nikada nije prebolela (FOTO)

 

 

- Oprostila sam sebi mnogo toga, jer nisu bile velike stvari. Ali te muževe nisam, jer sam sa mnogo ljubavi ulazila u te odnose, i prvi put sam bila slepa i glupa, pa drugi put, pa treći put... Pomislila sam da sam toliko glupa i rekla sebi da neću više da se udajem. Verovati ljudima je jako teško, došlo je neko vreme, da ti niko ne oprašta uspeh, zdravlje, lepotu da ne pričam - dodala je Mira.

Pročitajte: Zorica i Kemiš proslavili krštenje unuke Milice: Baka i mama blistale na glamuroznom slavlju FOTO

 

 

Ceo život, tvrdi da je imala, loše ljubavne izbore. A svojom greškom smatra i to što je uvek svemu pristupala čitavim srcem, bez zadrške.

- Bila sam okružena stvarno finim ljudima, a ja sam uvek birala najvećeg idiota. Sećam se, drugi put kada sam se udavala, tata mi je rekao: "Sine, ajde se udaj, molim te!" Moj Vladimir njih nije priznavao, znao je da nisu dobri za mene. Nešto neverovatno je koliko Vladimir Putin liči na mog pokojnog oca. Udavala sam se dva puta, a kao da se nikada nisam udavala. Jednostavno je, tap-tap i gotovo, nema više priče. Tako sečem stvari u životu. Ne podnosim prevare i kada me muškarac prevari, to je završena priča. Sa prvim mužem sam se zabavljala sedam godina, a jedanaest meseci smo bili u braku. Čovek nije voleo decu, jednostavno ne želim da pričam o bivšima. Da su bili dobri, još bi bili sa mnom - zaključila je Mira, koja je oba puta kao mlada izgledala besprekorno. Na prvom venčanju ona je nosila belu običnu halinu, na drugom pak birala je venčanicu sa velom.

Pročitajte: Veliko slavlje, Zorica Brunclik krstila unuku: Baba i deda oka nisu sklopili od uzbuđenja (foto)

 

 

Komentari (0)

Loading