Celebrity News

Alka Vuica obeležila rođendan u Zagrebu! Gost iznenađenja došao čak iz Beograda: Šokiraće vas o kome je reč (FOTO)

Alka Vuica obeležila 62. rođendan raskošnom žurkom

Alka Vuica obeležila rođendan u Zagrebu! Gost iznenađenja došao čak iz Beograda: Šokiraće vas o kome je reč (FOTO)

Da je Alka Vuica obeležila 62. rođendan doznalo se sa Instagram profila intrigantne Hrvatice, koja je već u jutarnjim satima na kućnu adresu dobila prvi poklon buket raskošnog cveća i time se pohvalila sa pratiocima. U popodnevnim časovima priredila je žurku za pamećenje kojoj su prisustvovali svi njeni dragi prijatelji, a da je zabava ogranizovana u Zagrebu bila odlična najbolje svedoče video snimci i fotografije kojih je na društvenim mrežama iz sata u sat sve više.

Pročitajte: Bajaga je PREVARIO suprugu sa NJOM! Svi je znate, sada stigla i FOTOGRAFIJA KAO DOKAZ

Instagram

 

Slike i video zapisi dokaz su velikog broja zvanica, najpre Alkinih prijatelja iz Hrvatske, a veliko iznenađenje bio je dolazak nekoliko gostiju iz Beograda. Među njima našla se i Sanja Marinković, koja je Alkina prijateljica tek par meseci.

Pročitajte: Godinama vam je pred očima, a niste imali pojma: Ovo je slavni sin Alke Vuice (FOTO)

Instagram

 

Upoznale su se preko zajedničke drugarice, a hrvatska kantautorka na rođendanu Marinkovićeve je čak otpevala blok pesama. Veliko oduševljenje tada je zavladalo među voditeljkinim prijateljima, a u znak zahvalnosti Sanja je pristala da se odazove Alkinom pozivu i bude njena gošća na rođendanu.

Pročitajte: Alka Vuica o zabrani srpskih narodnjaka u Hrvatskoj: Izašla na nacionalnu televiziju, niko nije mogao da je zaustavi VIDEO

Instagram

 

 

Budući da je ovo bio njen prvi odlazak u Zagreb Sanja je iskoristila priliku i da hrvatsku prestonicu obiđe malo bolje, čemu se prepustila odmah pošto se malo oporavila od slavlja koje je trajalo duboko u noć.

Pročitajte: Retka fotografija porodice na okupu: Alka Vuica pokazala sina kojeg ima iz veze sa čuvenim srpskim umetnikom

Instagram

 

 

Da je Alka Vuica obeležila 62. rođendan na spektakularan način sve zvanice su konstatovale,lud provod bio je zagarantovan, ipak niko nije očekivao da će se tako dobro provesti. O slavlju kantautorke zasigurno će se godinama govoriti što kroz anegdote što kroz opis slika kojih je sijaset.

Pročitajte: Gledali ste ga na televiziji, a niste znali ko je! Ovo je sin Alke Vuice, šokiraće vas čime se bavi (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading