Celebrity News

Svega mu je više preko glave! Nemanja Gudelj KONAČNO otkrio šta misli o Ceci: Sve je onako kako se i sumnjalo (FOTO)

Ceca Ražnatović i Nemanja Gudelj trenutno su najpopularniji zet i tašta

Svega mu je više preko glave! Nemanja Gudelj KONAČNO otkrio šta misli o Ceci: Sve je onako kako se i sumnjalo (FOTO)

Instagram

Mesecima unazad Ceca Ražnatović i Nemanja Gudelj u fokusu su medija.

Ima li bilo kakve netrpeljivosti između zeta i tašte i u kakvom su zapravo odnosu javnost je priželjkivala da sazna, pa su samim tim i novinari sve dublje zalazili u njihovu intimu, ne bi li otkrili nešto više.

Pročitajte: Ove godine bez rođendanskog slavlja: Iz doma Cece Ražnatović stižu vesti koje paraju srca, a sve zbog NJE!

Zbog želje pevačice i fudbalera da svoju porodicu, pa samim tim i svoj odnos drže podalje od fotoreportera, po gradskim kuloarima sve češće se moglo čuti da spona koja postoji među njima nije baš najsjajnija. Pojavile su se sumnje da su estradna umetnica i sportista jedno prema drugome ljubazni samo zbog Anastasije.

Instagram

 

Sve to palo je u vodu kada je najveća balkanska zvezda posetila Sevilju. Gudelj i njegovi najmiliji dočekali su je kao kraljicu, a mada sa njima ona nije objavljivala snimke i fotografije jasno je bilo da uživa u poseti ćerki i zetu.

Pročitajte: Ceca ljubi u usta poznatog muškarca: Uhvaćena prvi put posle dve godine sa frajerom u javnosti, ON je uspeo da je SMOTA (FOTO)

Da su Ceca Ražnatović i Nemanja Gudelj u divnim odnosima posvedočila je i fotografija objavljena mesec, dva kasnije na pevačicinom profilu povodom Nemanjinog profesionalnog uspeha. Ceca je tada zetu poželela još puno nagrada i istakla koliko je ponosna, a sada joj je on još lepšim gestom uzvratio.

Instagram

 

Naime, Svetlana je juče obeležila jubilarni 50. rođendan, a zbog spleta okolnosti i nemilih porodičnih dešavanja odlučila je da ga ne proslavlja velikom žurkom. To njene fanove, članove porodice i brojne prijatelje i kolege, međutim, nije sprečilo da joj putem društvenih mreža, svako na svoj način, čestita. 

Pročitajte: Ceca danas slavi 50. rođendan, a niko ne zna kako je izgledala kao beba! Pogledajte jedinu fotografiju

Svakakvih fotografija, muzičkih performansa i videa našlo se na Instagramu sa Cecinim tagom, zbog čega je ponosno svaki objavila i na svom profilu. Presrećna zbog velikog broja onih kojima je draga pevačica je otkrila i kakvu je rođendansku čestitku dobila od zeta.

Instagram

 

- Srećan rođendan ovoj divnoj ženi. Moja Ceci - napisao je Nemanja u opisu fotografije na kojoj grli ljubi taštu, a na osnovu ovog jednog malog, ali i te kako dirljivog gesta svi su mogli zaključiti da u porodici Gudelj-Ražnatović vlada idila.

Komentari (0)

Loading