Celebrity News

Bogdana NAPUSTILA Veljka i porodični dom: Kad žena odluči da sebe stavi na prvo mesto POVRATKA VIŠE NEMA (FOTO)

Brak Veljka i Bogdane Ražnatović ponovo je glavna tema

Bogdana NAPUSTILA Veljka i porodični dom: Kad žena odluči da sebe stavi na prvo mesto POVRATKA VIŠE NEMA (FOTO)

Ata Images

Brak Veljka i Bogdane Ražnatović sklopljen pre skoro četiri godine, iako važi za veoma skladan neprestano je tema o kojoj se priča i piše. Poznati par veoma je interesantan javnosti, te se i svaki njihov korak pomno prati, a posebnu pažnju izaziva Cecina snajka koja ne voli preterano da se eksponira.

Pročitajte: Mali Krstan Ražnatović već nosi leptir mašnicu - Pogledajte prve fotke Veljkovog i Bogdaninog mlađeg sina, presladak je

Mlada mama retko govori za medije, a na gradskim dešavanjima retko se pojavljuje, pa ne čudi činjenica da svaka njena fotografija koja dospe u javnost izazove lavinu reakcija.

Instagram

 

 

Neizostavni su komentari na račun svakog Bogdaninog koraka, najčešće je u fokusu njen izgled i način odevanja, a posebno je interesantno kako se snalazi u ulozi majke kao i njen odnos sa suprugom Veljkom.

 

Ata Images

 

Brak Veljka i Bogdane Ražnatović često je tema spekulacija, a neretko su se mogli pročitti i natpisi da u njhovoj zajednici ne cvetaju ruže.

Ipak, supružnici svim izazovima uspešno odolevaju, kao kruna njihove velike ljubavi na svet su došli sinovi Željko i Krstan, a mladi roditelji po svemu sudeći odlično funkcionšu i savršeno su organizovani kod obaveza oko mališana.

Pročitajte: ZAR S NJOM? Sve se trese u domu u Ražnatovića - Ova naša poznata pevačica PRIZNALA VEZU sa Veljkom, iznela sve detalje (FOTO)

Tome svedoči i najnovija Bogdanina fotka koja je osvanula na društvenim mrežama, a na kojoj ona u društvu drugarice vidno raspoložena pozira u jednom restoranu.

 

 

Po svemu sudeći, ova i te kako posvećena mama pored brojnih obaveza uspeva da pronađe vremena da sebi da malo oduška, a pohvalno je i što se nije "zatvorila" u kuću već se povremeno posveti sebi i svojim prijateljima.

Pročitajte: KRAJ! Bogdana se tek porodila, Veljko šokirao porodicu odlukom - U tu kuću se VIŠE NE VRAĆAM!

Fotografija je naišla na mnoštvo komentara, a brak Veljka i Bogdane Ražnatović neminovno je ponovo dospeo u fokus i svi se slažu da Cecina snajka ima muža za primer koji se ne libi da s vremena na vreme sve obaveze preuzme na sebe kako bi Bogdana imala prostora da se malo opusti.

Podsetimo, Bogdana i Veljko žive u Titelu u porodičnoj kući njene porodice budući da je Cecin sin odlučio da ne želi da odgaja sinove u Beogradu.

Komentari (0)

Loading