Celebrity News

Nažalost kao svaki Đoković: Đorđe se ovako ponaša prema tašti, Saška otkrila šta im se desilo u domu (FOTO)

Tašta Đorđa Đokovića ne razdvaja se od ćerke i unuka

Nažalost kao svaki Đoković: Đorđe se ovako ponaša prema tašti, Saška otkrila šta im se desilo u domu (FOTO)

Kada su pre par meseci sina Aleksandra doveli iz porodilišta Đorđe i Saška Đoković susreli su se sa novim izazovom, koji ih je iz korena kao ličnosti promenio. Raniji prioriteti postali su im manje važnji, sve obaveze usklađene odgoju naslednika, a mezimac najvažnija figura u njihovom domu. Istini za volju manekenka i predsednik Serbian Opena po rođenju sina nisu odustali od planiranih poslovnih poduhvata, naprotiv uhvatili su se u koštac sa svi neophodnim obavezama, a tašta Đorđa Đokovića, Saškina majka pomogla je mladom baru da sve usklade, tačnije da im ne trpi nijedan segment života, ponajmanje roditeljstvo.

Pročitajte: Pogled na krevet i zidove sve govori... Pogledajte u kakvom skromnom stanu su živeli Đokovići dok je Nole bio dete (FOTO)

Dok nisu pronašli adekvatnu dadilju, ona je bila zadužena za unuka, da ga pričuva, okupa, promeni mu pelenicu i uspava ga kada mama i tata nisu tu. 

Instagram

 

 

Tašta Đorđa Đokovića na raspolaganju je ćerki i zetu od prvog dana. Obožava Aleksandra, svog prvog unuka i nije joj apsolutno ništa teško za njega da uradi.

Pročitajte: Gotovo, nije više Đoković: Saška vratila devojačko prezime i razlog KRAJA objavila na Instagramu, svi su uz Đoleta (FOTO)

Novakov mlađi brat zahvalan je tašti na brizi i predusretljivosti, izuzetno poštuje to što izdvaja svoje vreme, od samog početka ceni je kao ličnost, a svi pokazatelji ukazuju na to da su se i karakterno tašta i zet poklopili.

Instagram

 

 

Saškina majka gotovo svuda ide sa mladim parom, dokaz za to je nedavni odlazak u Crnu Goru iz koje su se svo troje, zajedno sa mališanom Aleksandrom, vratili privatnim avionom kako bi stigli na početak košarkaške utakmice.

Pročitajte: Sreća je kratko trajala: Supruzi Đorđa Đokovića dijagnostikovana bolest

Fotografije iz aviona i sa aerodroma bivša manekenka, danas dizajnerka objavila je na svom Instagram profilu, te je i javnost mogla da se uveri u to kako se u porodici Đoković tretiraju žene.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading