Celebrity News

Dobro veče, MAĆEHA! Užasan susret Filipa Karađorđevića sa ocem Aleksandrom i princezom Katarinom posle pet godina MRŽNJE, pogledajte fotke

Svađa Aleksandra i Filipa Krađorđevića ponovo je glavna tema

Dobro veče, MAĆEHA! Užasan susret Filipa Karađorđevića sa ocem Aleksandrom i princezom Katarinom posle pet godina MRŽNJE, pogledajte fotke

Ata Images

Svađa Aleksandra i Filipa Krađorđevića ne jenjava.

Polovinom prošle godine u porodici Karađorđević došlo je do problema, koji po svemu sudeći teško mogu da se izglade. Vest da je princ Petar Karađorđević abdicirao u korist svog mlađeg brata kraljevića Filipa, odjeknula je u Srbiji, a ovaj događaj je samo podgrejao varnice u već narušenim odnosima u kraljevskoj porodici.

Pročitajte: Godinama me ne uvažava, sve je UNIŠTIO - Princ Filip Karađorđević prvi put o ocu i maćehi, njegove reči seku kao mač

Nesuglasice su do te mere produbljene da otac i sin uopšte ne komuniciraju, a događaj na kojem su svi sinoć prisustvovali doveo je do toga da u prvi plan ponovo dospe svađa Aleksandra i Filipa Krađorđevića koja je i glavna tema svih medija.

Ata Images

 

Naime, u rezidenciji ambasadora SAD u Srbiji, Kristofera Hila, održan je sinoć veliki prijem povodom Dana nezavisnosti koji je okupio brojne zvanice iz različitih sfera javnog života Srbije, a među njima, očekivano, našli su se Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina, kao i princ Filip i njegova supruga Danica koji su se pojavili u društvu njenih roditelja Bebe i Cileta Marinkovića.

Ata Images

 

Da je svađa Aleksandra i Filipa Krađorđevića zaista velikih razmera, te da do izmiranja teško može doći jasno je svima nakon što se posle dužeg vremena kraljevska porodica okupila na istom mestu.

Ata Images

 

Sudeći po izrazima njihovih lica, reklo bi se da ovaj susret nimalo nije bio prijatan, a budući da se nisu čak ni pozdravili, odnose zavađenih Karađorđevića očito ne može da poboljša ni najlepša vest koja je pre nekoliko dana odjeknula u javnosti, a to je da Filip i Danica, kojoj se trudnički stomačić već nazire, očekuju drugo dete.

Ata Images

 

Komentari (1)

Loading
Кокорин

17:00 01.07.2023

Дај Боже на престолу српском Филипа и Даницу!