Celebrity News

Činiš me najsrećnijom ženom na svetu: Slavica Rokvić objavila fotografiju, otkrila ko joj je pomogao da nastavi dalje posle Marinkove smrti

Udovica Marinka Rokvića emotivnom porukom rasplakala mnoge

Činiš me najsrećnijom ženom na svetu: Slavica Rokvić objavila fotografiju, otkrila ko joj je pomogao da nastavi dalje posle Marinkove smrti

Kroz nekoliko meseci porodica Rokvić obeležiće drugu godišnjicu pevačeve smrti, a udovica Marinka Rokvića kao i sinovi Nikola i Marko, teško se mire sa činjenicom da njihovog najmilijeg više nema.

Mirko Tabašević

 

 

Dok je porodica bila na okupu, Slavica je bila ta koja je sve konce držala u svojim rukama i bila muškim članovima najveći oslonac i podrška.

Udovica Mainka Rokvića iako se uvek držala po strani, najjači vetar u leđa davala je kako svom suprugu tako i sinovima koji su talenat nasledili od oca, a kada je ostala bez voljenog čoveka neizmernu tugu i bol u duši na sve načine trudili su se da ublaže upravo njeni naslednici.

Instagram

 

 

Veliku radost takođe pričinjavaju joj unučići, posebno dve devojčice koje su na svet došle početkom godine, a utehu Slavica pronalazi i u pisanju kojem se nakon Marinkove smrti posebno posvetila.

Instagram

 

 

Tako smo često u prilici da na njenom "Instagram" nalogu pročitamo emotivne reči koje izviru iz dubine ranjene duše, a da uprkos svemu ona i te kako ima razloga da se raduje i bude nasmejana, istakla je nedavno na svom profilu:

Pročitajte: Hoćete li je prepoznati? Ovako je Slavica Rokvić izgledala kao devojka, sada je jasno koje je sve OPERACIJE radila (FOTO)

- I tako, dok udarim dlanom o dlan, od majke postanem baka. U tom malom, tročlanom Božjem daru pronalazim tvoj pogled, tvoju sličnost, upoređujući tvoje detinjstvo sa njima. Tako zanesena, zagledam se u čoveka koji sedi pored mene, moje dete, mog sina, moj ponos.- uputila je udovica Marinka Rokvića predivne reči svom starijem nasledniku, pa dodala:

 

 

- Srećna sam i srce mi zatreperi jer sve što sam sanjala da postaneš kad porasteš, postao si i više od toga. Hvala ti što me činiš najsrećnijom majkom na svetu, što me svojom snagom i toplinom svakim danom jačaš - na najlepši mogući način Slavica je nedavno Nikoli uputila rođendansku čestitku i izrazila neizmernu majčinsku ljubav i veliki ponos.

Komentari (0)

Loading