Celebrity News

Prvi muž Dubravke Mijatović razvezao jezik: Vreme je da kažem istinu o vašoj zvezdi Dubravki i o tome KAKVA JE MAJKA! Šok za sve!

Prvi muž Dubravke Mijatović otvorio dušu

Prvi muž Dubravke Mijatović razvezao jezik: Vreme je da kažem istinu o vašoj zvezdi Dubravki i o tome KAKVA JE MAJKA! Šok za sve!

Aleksandar Krstovic, ata images

Prvi muž Dubravke Mijatović čuveni je glumac Goran Radaković.

Bivši supružnici upoznali su se na snimanju filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", 1998. godine, da bi dve godine kasnije stali na ludi kamen.

Pročitajte: Izblajhala kosu i ošišala se na kratko! Pogledajte frizuru Dubravke Mijatović zbog koje više ne liči na sebe, ovo svi komentarišu (FOTO)

Venčali su se 2000. godine, a ubrzo su postali i roditelji ćerke, kojoj su dali ime Iva.

Foto: Srđan Bosnić

 

Nedugo od venčanja emotivni partneri zaključili su da im zajednički život ne godi, te su složno doneli odluku o razvodu.

Ta vest odjeknula je medijima kao bomba, a roditelji devojčice potrudili su se, najpre zbog njene dobrobiti, da to sve zataškaju i u očima javnosti nastave dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Pročitajte: Dubravka Mijatović uslikana kako se ljubi na ulici sa posebnim muškarcem, svi ga znate: Ljubav nije tajna (FOTO)

Dubravka i Goran rastali su se emotivno, međutim, istrajali su u nameri da ostanu prijatelji.

Odgoj ćerke uvek im je bio na prvom mestu, stoga su sve što među njima nije štimalo zaboravili, a u neko doba svako je ponovo pronašao ljubav.

Promo

 

Goran se po drugi put oženio što je učinila i Dubravka. U drugom braku on je dobio sina MIhajla, ona sa Marinkom Madžgaljem ćerkicu Saru, a uprkos novonastalim situacijama  obostrana želja da nastave da se bore za prvorođenu mezimicu nije iščezla.

Naprotiv, i danas oni ulažu napore da ona izraste u divnu devojku a prvi muž Dubravke Mijatović svojevremeno se za medije pohvalio da su odlični roditelji.

Pročitajte: Da li biste joj dali 54 godine? Dubravka Mijatović nikad nije izgledala bolje, nova boja kose oduševila FOTO

- Duda je dobra majka, isto kao što se i ja trudim da budem dobar otac. Nedavno je dobila drugu ćerku i oboje sarađujemo oko Ivinog vaspitanja. To je to.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading