Celebrity News

Bilja Jevtić i Aca Ilić se razgolitili na moru: Sin objavio fotografije sa porodičnog odmora, evo kako izgledaju u kupaćem

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića izuzetno je privržen roditeljima

Bilja Jevtić i Aca Ilić se razgolitili na moru: Sin objavio fotografije sa porodičnog odmora, evo kako izgledaju u kupaćem

S povodom ili bez povoda sin Bilje Jevtić i Ace Ilića vrlo često je tema medija.

Ivan Ilić uzoran je momak, koji završava studije prava, vaspitan je, elokventan, devojčicama je izuzetno primamljiv iako je on već neko vreme veran isključivo jednoj.

Pročitajte:Đurđevdan obojen tugom: Evo šta se desilo Biljani Jevtić i Aci Iliću na dan kad je trebalo da slave slavu, prizor iz doma slomio sve (FOTO)

Mnogo je razloga zašto je sin Bilje Jevtić i Ace Ilića po pisanju portala poželjan za zeta, a među prvima nabraja se to što potiče iz porodice koja se vodi pravim, starim moralnim kodeksima.

Inatagram

 

Nikada niko Ivana nije video u nedozvoljenoj radnji, nikada se za njega nije moglo pročitati da se nekome  ružno obratio ili pak da je roditeljima slomio srce.

Muzički par presrećan je što je uprkos današnjem vremenu uspeo naslednika da izvede na pravi put, a najsrećniji su Bilja i Aca što Ivan iako ima svoje društvo i devojku i dalje najviše voli sa njima da provodi vreme.

Pročitajte:Aca i Bilja van sebe od sreće: Sin Ivan objavio najlepše vesti, svi čestitaju FOTO

Ovih dana oni, navodno, zajedno letuju o čemu svedoče Ivanove fotografije na Instagramu.

Instagram

 

 

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića pokazao je kako izgleda na plaži, a sve devojčice pohitale su da mu udele kompliment.

 

Komentari (0)

Loading