Celebrity News

Gledali ste ga na televiziji: Ovo je muž Darije Kisić Tepavčević od kog se razvela u tajnosti i sa kojim ima ćerku

Muž Darije Kisić Tepavčević bio je on

Gledali ste ga na televiziji: Ovo je muž Darije Kisić Tepavčević od kog se razvela u tajnosti i sa kojim ima ćerku

Muž Darije Kisić Tepavčević i ministarka razveli su se u tajnosti i bez medijske pompe.

Kada je pre tri godine zavladala epidemija korona virusa, svi smo sedeli prikovani za TV ekrane ne bi li doznali koju informaciju više o pošasti koja je zavladala svetom, a tada smo imali prilike i da bolje upoznamo Dariju Kisić Tepavčević, u to vreme zamenicu direktora instituta “Batut”, danas ministarku za brigu o porodici i demografiji.

Svojim stavom, ali i atraktivnom pojavom ona je brzo stekla poverenje i naklonost građana, te su svi postali zainteresovani i za njen privatni život, međutim kako tada, i danas se o istom veoma malo zna.

Ata Images

 

 

Oduvek se trudila ministarka da intimu što više zadrži za sebe, te i o emotivnom životu ona gotovo nikad nije govorila. Nije želela da njena porodica bude medijski eksponirana, međutim o njenom bračnom statusu svedočila su dva prezimena, a u zvaničnoj biografiji kao ime supružnika navodi se Vladimir Tepavčević.

Pročitajte: Letnja haljina Darije Kisić Tepavčević je lagana, damska i prikriva sav višak! Evo gde je možete kupiti za 2500 dinara! (FOTO)

O njenom braku ni danas se ne zna ništa i muž Darije Kisić Tepavčević prava je misterija za javnost, osim da je poznat u svojoj sferi i da se nekoliko puta pojavljivao na televiziji, ali se u jednom trenutku pojavila informacija da se uvažena profesorka Medicinskog fakulteta razvela, diskretno i u tajnosti. 

 

Nastavila je da živi sa ćerkom Tinom koju je dobila sa pomenutim gospodinom, uspešnim biznismenom, a iako je na brak davno stavila tačku, bivši muž Darije Kisić Tepavčević i ministarka ostali su u dobrim odnosima i prioritet im je zajedničko staranje o mezimici.

ATA Images

 

 

Početkom prošle godine ljubavni život Darije Kisić ponovo se našao u fokusu, nakon što se, ruku pod ruku, pojavila sa novim partnerom, glavnim i odgovornim urednikom televizije B92 Draganom Karadžićem.

Promo

 

 

Kako su naveli dobro informisani izvori, kada su se uverili da zajedno dobro funkcionišu, oni su odlučili da lepe vesti podele sa svima.

Komentari (0)

Loading