Celebrity News

Dom Dubravke Mijatović prvi put pred vama: Ovde živi sa ćerkama, pokojni Marinko je dao sve od sebe da im i ovoliko obezbedi (FOTO)

Autor: | 12/08/2023

Dom Dubravke Mijatović nalazi se u elitnom delu Beograda

Dom Dubravke Mijatović prvi put pred vama: Ovde živi sa ćerkama, pokojni Marinko je dao sve od sebe da im i ovoliko obezbedi (FOTO)

Srđan Bosnić

Dom Dubravke Mijatović nalazi se u elitnom delu Beograda

Slavna glumica Dubravka Mijatović veoma se trudi da privatni život sačuva od radoznalih pogleda, te su retke prilike da dopusti da u njenu intimu zavirimo, a posebno članove svoje porodice nije želela da eksponira medijski, pa mnogi i ne znaju kako oni izgledaju, funkcionišu, gde i kako žive.

 

ATA Images

 

 

Gde se nalazi dom Dubravke Mijatović, kutak u kojem živi sa ćerkama Ivom i Sarom i gde se nakon napornog dana vraća, takođe je tema o kojoj se ne zna mnogo detalja, a budući da na "Instagramu" ona nije aktivna poput većine svojih kolega, prilike da u isti zavirimo nismo imali mogućnosti.

Zahvaljujući društvenim mrežama ipak nam se ukazala prilika da saznamo kako izgleda moderno zdanje u kojem glumica živi, a sudeći po eksterijeru zgrade koja se nalazi u jednom elitnom delu naše prestonice, ne sumnjamo da je i iznutra dom Dubravke Mijatović savršeno uređen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Kako retko daje intervju i priča o detaljima iz života, mnogi smatraju da je glumica veoma zatvorena za saradnju sa pripadnicima sedme sile, a da li je takva i u privatnom životu saznala je ekipa "Pulsonline" portala koja se uputila u kraj gde Dubravka živi i porazgovarala sa komšijama.

 

- Sve znam šta se dešava u kraju, bivši sam policajac i to mi je u prirodi. Dubravku retko srećem, ponekad kada prođe ulicom. Nikada se ne javlja. Zatvorena je osoba - kaže Miloš koji i u penziji brine o bezbednosti svog kraja, a svoje mišljenje je iznela i Dubravkina školska drugarica:

- Viđam je. Često se srećemo u obližnjoj prodavnici. Dubravka i ja smo išle zajedno u osnovnu školu. Stalno joj se javim i uvek je pitam kako je. Fina je žena - rekla je Jelena koja se sa Dubravkom zna odmalena.

 

Ata Images

 

 

Ona otada nije promenila mesto stanovanja, odrasla je u ovom delu Beograda gde je i sada dom Dubravke Mijatović. Porodična kuća u kojoj joj žive roditelji nalazi se u ulici pored njene, a komšije o njenim roditeljima imaju samo reči hvale.

- Dubravka živi ovde u blizini, a tu su joj i roditelji. Žive jedno od drugog na pet minuta. Vidim je samo u prolazu, a kada se sretnemo, nikada se ne javi. Zatvorena je za razliku od njenih roditelja, sa kojima se uvek lepo ispričam. Znam je više sa televizije i iz serija, nego iz komšiluka.

 

Komentari (0)

Loading