Celebrity News

Debitovala na filmu 2001. godine, a gledali smo je u seriji "Klan": Ko je glumica sa fotografije?

Fotografije iz školskih dana uvek privlače puno pažnje, a posebno kada su u pitanju javne ličnosti

Debitovala na filmu 2001. godine, a gledali smo je u seriji "Klan":  Ko je glumica sa fotografije?

Kakav god život da vodimo, vremena kada smo bili đaci uvek se prisećamo sa setom. Fotografije iz školskih dana su nam uglavnom na posebnom mestu u kući, pa ih s vremena na vreme pogledamo sa osmehom. Ništa nisu drugačije ni javne ličnosti, pa često i sami objave na društvenim mrežama slike iz tog doba.

Posebna veština je pogoditi ko se na slici nalazi. Sada je pred vama glumica koja je rođena 23 aprila 1978. godine u Beogradu. Glumu je diplomirala 2007. godine na Fakultetu dramskih umetnosti.

Pročitajte: Ofarbala se u crveno - Ljubinka Klarić više nije ista žena, ne biste je prepoznali na ulici (FOTO)

Na filmu je debitovala 2001. godine ulogom u filmu „Normalni ljudi” za koju je na 36. filmskim susretima u Nišu dobila Nagradu „Carica Teodora”. Nakon toga nizala je brojne uloge, a gledali smo je i u seriji „Klan”.

Bila je u braku sa biznismenom Nebojšom Jovanovićem, s kojim ima sina Kostu. Nakon razvoda dugo nije predstavljala javnosti emotivne partnere, sve dok u njen život nije ušao ambasador Srbije u Iraku Uroš Balov.

O toj vezi nije govorila, ali je izazvala mnogo komentara kada je pričala o svom nasledniku. Naime, glumica je priznala da je Kosta imao veliki problem – previše je vremena provodio ispred računara.

– Provodio je više od osam sati dnevno pored kompjutera, najviše dok je bio na letnjim raspustima. Sve vreme je bio razdražljiv. Pomoću terapije boravak ispred kompjutera sveo je na dva sata i postao je drugačije dete! Veseo je, a sve njegove lepe osobine, za koje sam bila sigurna da ih ima, konačno su došle do izražaja. Šalimo se i zezamo svakog jutra i nema lepšeg osećaja od tog – ispričala je nedavno poznata glumica.

Jelena Jovanov

 

 

Sada već sigurno znate da je devojčica sa slike glumica Ljubinka Klarić.

Komentari (0)

Loading