Celebrity News

Evo kako danas živi Gruova porodica nakon tragičnog gubitka i u čemu nalazi utehu

Evo kako danas živi Gruova porodica nakon tragičnog gubitka i u čemu nalazi utehu

Slavni srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je u septembru kod Nautičkog kluba “Zemun” prilikom vožnje kajta.

Ova vest potresla je domaću javnost, a njegovu porodicu prekrila velom tuge. Gru je iza sebe ostavio suprugu Danicu Andonov, sinove Vuka i Relju, roditelja i brata.

O tome kako teče svakodnevica ove porodice sada kada ih Gru tragično napustio ispričale su prve komšije, koje o reperovoj supruzi govore samo najbolje.

- Danica je veoma drago biće, mnogo mi je žao što im se to desilo. Bili su divna porodica. Jaka je žena, ali ovaj gubitak ju je baš slomio. Deluje mi da se povukla u sebe, iako nam se svaki put kad se sretnemo ljubazno javi - kaže jedna sredovečna gospođa, koja živi neposredno pored Gruove porodice, prenosi "Kurir Stars". Na ovo se nadovezao još jedan komšija koji takođe poznaje familiju Andonov.

- Još ne mogu da dođem sebi šta se desilo. Ne znam da li iko ovde može bilo šta da kaže loše o Daliboru, a pogotovo o njegovoj ženi. Mi smo tu za njih. Verujem da će joj sinovi dati snagu, slatki su to dečaci - opisao je komšija.

Kako prenosi pomenuti list, o Gruu svi imaju samo lepo da kažu, a isto i o njegovim roditeljima. Reperova majka sada skoro ne izlazi napolje, dok otac u radu traži utehu, a tu je da se nađe snaji i unucima.

Danica sada navodno traži posao kako bi izdržavala porodicu, ali nije poznato da li je psihički jaka da odmah preuzme i tu ulogu. Inače, Danica se na početku braka i po rođenju prvog sina posvetila isključivo porodici, a pre svega sada jedinoj utehi, deci, rekavši zbogom karijeri modela u čemu je bila i te kako uspešna. Gru je tada preuzeo deo koji se tiče finansija.