Celebrity News

Krisi Tigen vadi silikone: Grudi su glupa, čudesna vreća sala!

Krisi Tigen vadi silikone: Grudi su glupa, čudesna vreća sala!

Zgodna manekenka Krisi Tigen na svom "Instagram" profilu potvrdila da je nakon 14 godina odlučila da ukloni silikone iz grudi.

Krisi Tigen, koja o svemu priča otvoreno i bez problema iznosi sve karte na sto, obratila se svojim pratiocima na "Instagramu" i otkrila da će uskoro na operaciju. Zgodna manekenka želi da ukloni silikone iz grudi.

Evo kako se lepa supruga Džona Ledženda odlučila na ovaj drastičan potez...

- Zdravo svima, testirala sam se na Covid-19 jer uskoro idem na operaciju. Mnoge ljude zanima zbog čega idem na operaciju, pa ću vam odmah otkriti - vadim silikone iz grudi. Služile su mi odlično godinama, ali sam prevazišla to. Želim da ponovo mogu da uđem u haljine svoje veličine, da spavam na stomaku sa uživanjem. Nema više velikih grudi . Tako da, ne brinite za mene, sve je u redu, ostaće samo salo. Glupa, ali čudesna vreća sala - zaključila je ona.

Krisi Tigen - Želela sam da moje grudi budu zaobljene i istaknute kada sam u bikiniju

Lepa manekenka želela je da izgleda seksepilno pa je sa dvadeset godina ugradila silikone. Pogled na život, prave vrednosti i telo menjao se s godinama, pa je sada odlučila da je vreme da se poštuje "majka priroda".

- Uradila sam grudi kada sam imala 20 godina. Želela sam da budu zaobljene i istaknute kada sam u bikiniju. S obzirom da često poziram, želela sam da stoje čvrsto i dok ležim na leđima. Ali onda dobijete decu, one se napune mlekom i opuste i sada su grozne – rekla je tom prilikom poznata manekenka koja se 2010. godine pojavila na naslovnici "Sports Ilustrated Swimsuit".

NE PROPUSTITE:
Nije bila depresivna posle porođaja zbog ovoga: Krisi Tajgen PONOVO OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA

Krisi Tigen nije se stidela svog tela nakon porođaja

Nakon drugog porođaja, Krisi Tigen odlučila je svetu da pokaže kako izgleda žena nakon što rodi bebu.

Krisi je podelila fotografiju na kojoj su se videle sve nesavršenosti nakon rođenja deteta. Nosila je medicinski donji veš s pojasom, a u isto vreme držala je uložak i pelenu koju žene nose posle porođaja. Ova slika osvestila je mnoge. Prizor umorne žene koja je do pre godinu dana izgledala besprekorno, više nije postojao. Od Krisi stigao nam je alarmantni podsetnik da telo žene zahteva vreme oporavka.

Danas izgleda jednako dobro kao i pre porođaja. Put do dobrog izgleda protkan je napornim radom, Krisi je najbolji dokaz za to.

Pogledajte Krisi 4 dana nakon porođaja...

NE PROPUSTITE:
Krisi Tajgen ponosno: Srećna sam da znam da i najlepše žene imaju strije

 

View this post on Instagram

 

If you haven’t seen @aliwong’s new Netflix special, you are bad at picking Netflix specials #asianpearunderwear

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on May 20, 2018 at 9:04pm PDT

Krisi Tajgen sada...

 

View this post on Instagram

 

picnic dinner!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on May 27, 2020 at 6:09pm PDT

Komentari (0)

Loading