Celebrity News

Melisa Gilbert izvadila implante i priznala: Pronašla sam hrabrost da budem ono što jesam

Melisa Gilbert izvadila implante i priznala: Pronašla sam hrabrost da budem ono što jesam

Američka glumica Melisa Gilbert rešila je da izvadi sve implatante i okrene se prirodnom izgledu, a veoma je zanimljiv način na koji se odlučila za ovu promenu..

Zvezda nekada popularne serije „Mala kuća u preriji“, 54-godišnja glumica Melisa Gilbert u prethodnih nekoliko godina u potpunosti je promenila svoj izgled.

Naime, ona je pre tri godine izvadila silikone iz grudi, a za svoju odluku kaže da je "bila najpametnija stvar koju je ikada uradila".

Nakon implantata, ona je ubrzo prestala da radi botoks i filere, pa čak i da boji svoju kosu.

- Ne znam koliko dugo već ne farbam kosu u crveno, ali je jasno da više nisam crvenokosa. Sada imam dosta sedih i belih vlasi - kazala je za Pipl magazin.

I dok se mnogi pitaju šta je razlog totalne promene, Melisa je u intervjuu otkrila da joj se percepcija lepote, pa i samog starenja, promenila kada se zaljubila u sadašnjeg supruga Timotija Basfilda.

- Kroz njegovu inspiraciju pronašla sam hrabrost da budem ono što jesam.

Melisa je odlučila da graciozno stari i dozvoli svom telu i licu da se prirodno menjaju

"Pritisak koji sam stavila na sebe jeste da ostanem mlada koliko god sam mogla", rekla je i dodala da je postala "najviše zabrinuta za svoj izgled dok je nastupala u televizijskoj emisiji Ples sa zvezdama, 2012. godine."

- Tokom šoa sam bila puna botoksa, filera, imala sam lažni ten, nadogradnju kose, ogromne grudi. To je bio skup svih stvari koje sa ove tačke gledišta ne podržavam.

- Morala sam da sednem, preispitam se i pronađem svoj put, i zapravo sam veoma srećna što sam to uradila. Osećam se zdravije nego ikada pre, fizički i emocionalno. Sada sam jača. 

Gilbertova je takođe otkrila da je uklonila implante iz grudi jer se plašila kako će izgledati kad bude starija.

- Šta ću da radim kada budem imala 80 godina, imam veštački kuk, ali takođe imam silikone u grudima? One imaju životni vek i zato sam želela da ih uklonim - zaključila je u intervjuu za Pipl.