Celebrity News

Milica Todorović izgladila odnos sa zetom i sada može da uradi ono što je čekala 14 godina

Milica Todorović izgladila odnos sa zetom i sada može da uradi ono što je čekala 14 godina

Kako prenose domaći mediji, pevačica Milica Todorović je nakon što je rešila porodične nesporazume, probleme sa zetom, odlučila da sebi ostvari veliku želju.

Naime, ova lepotica će nakon 14 godina podstanarskog života kupiti sebi stan u Beogradu.

- Ona ovih dana gleda stanove na Novom Beogradu, a u planu je da jedan za sebe pazari do kraja godine. Namerava da kupi stan od oko 70 kvadrata, jer smatra da je to za nju sasvim dovoljno. Ona od početka karijere živi kao podstanar ili kod momaka sa kojima se zabavljala, te je srećna što će konačno imati svoju nekretninu -  kaže izvor za "Blic".

Inače, Milica trenutno kao podstanar živi u zgradi njenog kuma Stevan Anđelković, a u komšiluku joj je i bivši dečko Rade Kovačević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Nov 26, 2019 at 1:23pm PST

- Njoj ne smeta što je Rade njen komšija, te može da se desi da u istom naselju kupi stan. Njih dvoje imaju korektan odnos, često se sreću u restoranu Saše Kovačevića, lepo se pozdrave i popričaju, a ponekad se i čuju. Njegovoj devojci to ne smeta, jer zna da njih dvoje sada imaju isključivo prijateljski odnos. Nisu tačna pisanja medija da ona pokušava da se pomiri sa njim - dodaje izvor.

Podsećamo, Milica je, prema pisanjima domaćih medija, pre izvesnog vremena dala 60.000 evra za kupovinu stana u izgradnji, ali kako nije dala ostatak novca u dogovorenom roku, investitor navodno nije hteo da joj vrati novac koji je dala. Kasnije se ispostavilo, bar se tako pisalo, da je taj novac uzeo njen zet kojem je Milica prepustila kupovinu stana i da zbog toga nije sa njim pričala neko vreme, kao i sa rođenom sestrom Jovanom. Međutim, nedavno je Milica navodno izgladila odnose sa sestrom i zetom, dobila novac nazad, piše "Blic".