Celebrity News

Oni imaju sve, ali evo šta zvezde žele u godini koja je pred nama!

Oni imaju sve, ali evo šta zvezde žele u godini koja je pred nama!

Mnoge naše domaće zvezde mogu da se pohvale kako im ne manjka posla, para ni ljubavi, ali evo šta oni smtraju najbitnijim u životu i kakve su želje poželeli sebi, najbližim i svojim fanovima!

Evo šta neke poznate ličnosti očekuju od 2020. godine:

Aca Lukas

- Zdravlje je najvažnije, sve ostalo će doći samo po sebi. Meni je sve dobro, uvek mi je fenomenalno, i kada nije meni je odlično, samo neka se ovako nastavi. Dok imam ovako dobre i prave fanove i ljude koji me vole, meni nema zime. Pogotovo mi je budućnost svetla kada vidim kakvi su mi kritičari i neprijatelji. Onda sam siguran da će sve u narednoj godini biti savršeno - kaže Lukas za "Kurir!

Svetlana Ceca Raznatović

- Svima želim srećnu novu 2020. godinu. Na prvom mestu zdravlje, sreću i mir. Za mene je godina koja odlazi bila izuzetno lepa i verujem da će i naredna biti još bolja. Moja porodica i ja imamo mnogo razloga za slavlje u godini koja dolazi - rekla je Ceca.

Saša Matić

- Protekla godina za mene je bila veoma radna i uspešna. Za mene je svaki dan Nova godina. Svaki dan je novo društvo, svaki dan se peva. Jeste da je Nova godina malo više euforična, bolje je raspoloženje, ali ja to ne doživljavam posebno. Siguran sam da neću smanjiti obim posla u 2020, ali želja mi je da naredne godine izdvojim više vremena za putovanja. Na primer, voleo bih da opet odem na Maldive - poručuje Saša za pomenuti list.

Dragana Mirković

- Meni je i na privatnom i na poslovnom planu 2019. donela mnogo uspeha, i ako bi sledeća bila upola toliko dobra, biću presrećna. Što se želja tiče, i sebi i drugima pre svega želim dobro zdravlje, ljubav, sreću, uspeh i vreme da u tome svemu uživaju - kaže Dragana Mirković.

Mirka Vasiljević

- Definitivno ću poželeti zdravlje i sreću. Ako ste zdravi, ne treba vam ništa, a još ako imate i taj začin sreće to će biti velika pomoć u kojoj se god životnoj situaciji našli, sa srećom se sve bolje završi i uživa - zaključila je glumica za Glossy.

Katarina Grujić

- Otarasimo se loših energija i uđimo u novu 2020. godinu zavodljive i seksi. Srećna Nova godina, lutkice moje - poručila je Katarina na svom Instagramu svim devojkama koje je prate.

Rada Manojlović

- U novo godini sebi ću poželeti više brige o sebi, više uživanja, poželecu stan u Beogradu, neku lepu destinaciju za letovanje, da su svi oko mene živi i zdravi i šta mi više treba od toga. Kao što je jednom rekao jedan pametan čovek, ne mora Nova godina nista da mi donese, samo neka mi ne odnese i ne uzima ono što imam i ja ću biti srećna - ispričala je pevačica za "Pink.rs".