Celebrity News

Teorija zavere oko surogat majke: Fanovi tvrde da je ONA rodila ćerku Kim Kardašijan (foto)

Autor: | 17/01/2018

Teorija zavere oko surogat majke: Fanovi tvrde da je ONA rodila ćerku Kim Kardašijan (foto)

Nakon što je juče objavljeno kako su, Kim Kardašijan i Kanje Vest dobili još jednu devojčicu, krenule su teorije zavere. Budući da je pre rođenja trećeg deteta u bolnici sa kontrakcijama završila i njena najmlađa sestra, Kajli Džener, krenula su nagađanja kako je ona zapravo surogat majka sestri.

Naime, malo pre nego što je Kim objavila srećnu vest, otkrilo se kako je njena najmlađa sestra u bolnici i da je dobila kontrakcije. I dok su svi iščekivali rođenje njenog deteta, pojavila se Kim sa svojom objavom, a obožavatelji su odmah zaključili kako je lako moguće da je upravo najmlađa članica klana Džener - Kardašijan surogat majka svojoj sestri.

Kajli inače svoje prvo dete očekuje s dečkom Travisom Skotom, ali otkako se saznalo da je trudna, ne pojavljuje se u javnosti.

Brojni dokazi, tipa: Moj tata radi u toj bolnici, imam informaciju iz prve ruke....mogu se pronaći na Tviteru i ostalim društvenim mrežama, koji tvrde da je Kajli surogat majka koja je malenu devojčicu donela na svet.

Ali, čini se kako je sve ovo samo dobro upakovana priča fanova, budući da u Americi postoji zakon koji kaže da ukoliko želite da budete surogat majka nekom paru, već morate imati barem jedno dete, odnosno proći barem jedan porođaj. Budući da je Kajli prvorotkinja, to bi značilo da je nemoguće. Ipak, nikada se ne zna šta može članovima najpoznatije porodice pasti na pamet.

Sada svi iščekuju da se Kajli porodi, kako bi i službeno bilo demantovano da je ona surogat majka.