Celebrity News

Udala se Nevena Ristić, lepa glumica iz "Vojne akademije"

Udala se Nevena Ristić, lepa glumica iz "Vojne akademije"

Mlada glumica Nevena Ristić juče se zaklela na večnu ljubav svom vereniku, hrvatskom pevaču Marku Vukešu. Javnosti je poznata po ulogama u serijama "Vojna akademija", "Cvat lipe na Balkanu" i "Bićemo prvaci sveta".

Nevena i Marko su ljubav započeli pre dve i po godine, a venčali su se u malom mestu Marija Bistrica u kojem je mladoženja odrastao.

Slavlju koje je priređeno u susednoj zemlji prisustvovale su i kolege iz Srbije, a Nevena je neretko pričala da je u Marku prepoznala pravu osobu za bračni život.

– Bila sam te sreće da odrastam u porodici u kojoj je moj pokojni otac čuvao moju majku kao cvet. I u onim najtežim devedesetim, za vreme inflacija, ratova, siromaštva i neizvesnosti koje nosi sutra, u našoj kući se na porodicu gledalo kao na svetinju.

I sama smatram da je brak kao institucija nešto sveto i jedino što je vredno prave i istinske borbe. Raduje me što sam u Marku prepoznala dostojnog ratnog druga- rekla je pre nekoliko meseci za "Gloriju" Nevena Ristić.

Inače, Nevena je pre tri godine bile verena za pleseča Vladimira Arsenijevića. Nevena je tada o veridbi govorila:

- Mnogima je bio šok, a nama dvoma nešto sasvim prirodno. Ljudi su se otuđili i ne izdvajaju dovoljno vremena za ljubav, prijateljstvo, poverenje. Koliko god da mnogo radimo Vladi i meni je najsvetije ono što se dešava u našoj kući.

Ne mogu da osuđujem one koji se kasnije odlučuju za brak, ali kod mene se to desilo u pravom trenutku, paralelno sa lepim i manje lepim događajima. Tačnije, Vlada je odlučio kada će me veriti (smeh). To me je vratilo u život i ulilo mi snagu - rekla je ranije za "Lepu i srećnu" Nevena.