Lepota

Nažalost, nije dijeta! Zbog ovoga je Jelena Rozga mršava

Izgled Jelene Rozge nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Nažalost, nije dijeta! Zbog ovoga je Jelena Rozga mršava

Boško Karanović

Izgled Jelene Rozge, mnogima se čini, godinama unazad se ne menja, ona uspešno održava istu kilažu, a uprkos problemima sa štitnom žlezdom, zavidnu figuru duguje i pretežno mediteranskoj ishrani.

Jeleni je 2006. dijagnostikovan hipertireoza, a pre nekoliko godina i tahikardija, međutim ovi zdravstveni problemi sa kojima se pevačica suočila nisu jedini razlog zašto njena vaga godinama pokazuje isti broj.

- Problemi sa štitnom žlezdom mi ne dozvoljavaju da se ugojim ni pola kilograma - rekla je ona jednom prilikom i dodala:

- Sada je najvažnije da se što manje nerviram, i zbog srca i zbog štitne žlezde. Prethodnih godina sam pevala sve koncerte bez problema zahvaljujući terapiji i disciplini, a sa svojom publikom i dalje mogu da pevam i igram skoro dva sata - zaključila je pevačica.

- Ima neke veze sa genetikom i činjenicom da živim pored mora. Moja štitna žlezda mi ponekad stvarno ume naprviti probleme, ali generalno se osećam dobro.

Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva - sa osmehom je priznala pevačica. 

Pročitajte: Kako da ovog leta budete žena u top formi? Jelena Rozga otkriva tajnu besprekornog izgleda

Između ostalog, rekla je i da je nekoliko sati na sceni odličan način da ostane u formi i bude u dobroj kondiciji.

Priznala je i da joj je tokom izolacije zbog pandemije Korona virusa proradila štitnjača kada je prestala da trenira, pa se samim tim šokiralo njeno telo.

Po savetu trenera, nastavila je da vežba kod kuće.

Budući da je izgled Jelene Rozge sa 57 kilograma perfektan, ono što mnoge interesuje jeste i način njene ishrane. 

Pop zvezd je otkrila da, uprkos tome što je veliki gurman, pazi šta jede i trudi se da joj obroci budu lagani i zdravi.

Kako kaže, jede nekoliko puta dnevno, ali uvek u malim porcijama, a dešavaju joj se i dani kada je po pitanju ishrane opuštenija nego inače.

Najviše joj pristaje mediteranska kuhinja, pa stoga najčešće jede povrće, ribu i voće, a otkrila je i da joj posebno prija pečeno kestenje.

Komentari (0)

Loading