Lifestyle

Verujete li da ovde živi Nada Obrić? Zavirite u dom koji je sama sređivala, zbog jednog detalja na zidu će vam poći suze (FOTO)

Dom Nade Obrić pevačica je uredila sama

Verujete li da ovde živi Nada Obrić? Zavirite u dom koji je sama sređivala, zbog jednog detalja na zidu će vam poći suze (FOTO)

Luka Šarac

Dom Nade Obrić mesto je gde penzonerske dane pevačica najviše voli da provodi sa svojom porodicom. Uređen po njenoj meri i želji to je kutak koji odiše mirom i blagostanjem, a kako pevačica sama ističe ona je isti uredila tako da je svaki pedalj podseća na lepe momente i vraća joj osmeh na lice. 

Pročitajte: Borba sa opakom bolešću nije bila jedina - Ove detalje života Nade Obrić malo ko zna!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nada Obric (@obricnada)

 

 

- Terasa je moj omiljeni kutak, svako jutro tu pijem kafu i ponekad uveče. To je moj ritual koji ne propuštam. Ima i mali televizor koji iznesem, pa bude pravi kutak za opuštanje i za neke lepe misli. Posmatram ljude kako prolaze, opuštam se dok gledam kako teče život. Posebno sam ponosna jer je to bila klasična terasa, pa sam svojim rukama gletovala, krečila i preuredila da bude baš po mom ukusu - ističe legenda narodne muzike.

Pročitajte: Vila Goce Božinovske satkana je od zlata! Pogledajte u kakvom luksuzu se baškari Šijanova žena Bojana Rodić (FOTO)

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Svetlošću obasjan dnevni boravak opremljen je kožnom garniturom, a tu je i mnoštvo detalja koji je sećaju na neka stara, lepa vremena

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

- Ovo je kutak koji obožavam i koji sam uredila onako kako sam želela. Sad je to moja oaza mira. Posebnu pažnju sam posvetila detaljima i uspomenama koje čuvam godinama. Tu su fotografije koje volim da vidim i koje mi vrate osmeh na lice, nagrade koje sam dobijala kroz karijeru, ikone. Televizor je moja drugarica. Tu gledam sve – od političkih emisija pa nadalje, ali najviše sport. Užasno se nerviram kad gledam našu reprezentaciju ili Đokovića. Kad nešto zaškripi ili počnu da gube, mnogo se nerviram, ne znam koliko sam tableta zbog njih popila. Ali ima to razloga jer sam i sama bila sportista u mladosti pa je ostalo te energije u meni - objasnila je jednom prilikom pevačica.  

Pročitajte: Kuća Dragana Jovanovića na planini je SAN SNOVA! Zavirite u porodičnu oazu mira idealnu za beg od gradske gužve (FOTO)

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Zidovi su ukrašeni mnoštvom umetničkih dela, na policama se naziru uspomene sa putovanja i iz života, a prostor takođe obiluje cvećem koje unosi pravo prolećno raspoloženje.

Pročitajte: KONAČNO! Dragana Mirković pokazala renovirani dvorac u Beču! Preovladava boja koju nismo očekivali, luksuz na sve strane! (FOTO)

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Tu su i šoljice za kafu koje pevačica pasionirano skuplja, a ova vrsna domaćica koja obožava da kuva priznaje da u kuhinji više ne provodi toliko vremena koliko je u mladosti činila.

Pročitajte: Zavirite po prvi put u dom Maje i Dragana Bjelogrlića - Luksuz kakav ne možete da zamislite, a tek da vidite prazničnu dekoraciju (FOTO)

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

- Svojevremeno sam mnogo kuvala i to je deo kućnih poslova koje najviše volim. Međutim sada sve manje kuvam jer su me razmazila deca, snajka pogotovo. Ona kuva non-stop zbog dece i onda me svaki put zovu na ručak, ili ako ne mogu da dođem onda mi ona donese. Šta da vam kažem, imam najbolju snajku na svetu - rekla je pevačica kojoj su unuci najveća radost i koji u dom Nade Obrić unose posebnu radost i pozitivnu energiju.

Pročitajte: Svaka domaćica ovo sanja - Zavirite u kuhinju Milice Milše i Žarka Jokanovića, jedan detalj će vas baš iznenaditi (FOTO)

youtube printscreen

 

- Uživam u svakom trenutku koji provedem sa porodicom, jedni drugima smo najveća podrška. Unuci obožavaju da dolaze i poruke na frižideru koje su mi ostavili kako me vole i koje su mi od neprocenjive vrednosti. Dođu da prespavaju ovde i onda je to svaki put malo slavlje. Šalimo se, igramo i smejemo - istakla je pevačica svojevremeno.

youtube printscreen

 

Komentari (1)

Loading
Marina

07:55 23.03.2023

Tacno sve lici na Nadu Obric. Na nezno cuvanje uspomena i secanje kome ne dozvoljava da izbledi. Kad covek dodje u izvesne godine telo ga izdaje, ali osvrt na lepa secanja su ono sto mu drzi vitalnost i produzava zivot. Podsetnik da je, pored dece i unuka, i zbog onoga lepog sto je bilo, vredno bilo ziveti.