Lifestyle

Dom Ane Brnabić je SAN SNOVA i skriven od pogleda: Iznenadićete se kad vidite gde živi Ana Brnabić sa partnerkom Milicom i sinom (FOTO)

Dom Ane Brnabić predivno je uređen

Dom Ane Brnabić je SAN SNOVA i skriven od pogleda: Iznenadićete se kad vidite gde živi Ana Brnabić sa partnerkom Milicom i sinom (FOTO)

Srđan Stevanović/Getty Images

Premijerka Srbije Ana Brnabić prva je žena na državnoj funkciji koja se izjasnila kao pripadnica LGBT zajednice. Porodično gnezdo ona je svila sa doktorkom Milicom Đurđić, a dom Ane Brnabić i njene dugogodišnje izabranice posebno je oplemenio i u njega radost uneo sinčić Igor.

 

Damir Dervišagić/Kurir

 

 

Svoju i privatnost svoje porodice premijerka, očekivano, u javnosti ne eksponira, pa iz tog razloga šira javnost za istu je i te kako zainteresovana, a mnogima koji su želeli da doznaju kako izgleda dom Ane Brnabić na Dedinju u koji se ona vraća nakon napornog dana, prilika se prošle godine ukazala putem "Instagrama".

 

Privatna Arhiva

 

Naime, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom posete doma svoje saradnice i, po svemu sudeći prijateljice, objavio je fotografiju koja je otkrila barem delić porodićne kuće premijerke.

 

Pročitajte: Sa mamom u provodu: Ana Brnabić sinoć prvi put prošetala sa majkom Ružicom, sličnost je neverovatna (FOTO)

Poseta je, reklo bi se, protekla u veoma dobrom raspoloženju, laganoj večeri i opuštenim razgovorima, a predsednik je putem svog naloga istakao da se po prvi put nalazi kod Ane.

 

 

 

- Prvi put kod Ane na večeri. Krilca su super. Jedini problem je u tome što Ana, u stvari, ne jede, a ja ne mogu da odolim. Lep vikend! - glasio je opis fotke koja je otkrila da dom Ane Brnabić i njegovo okruženje, tačnije prostrano i uređeno dvorište, deluju zaista nestvarno.

 

Pročitajte: Prizor iz doma premijerke Brnabić raznežiće i najtvrđa srca - Kako maleni Igor reaguje kad vidi mamu na televiziji (VIDEO)

Ana je o svom privatnom životu pričala samo jednom prilikom, gostujući u emisiji "Amidži šou".

- Volela bih da više spavam, ono što je optimalno, nekih sedam sati recimo. Mnogo mi je teško da ustanem ujutru u pola sedam. Mnogo bi mi značilo da mogu više da spavam - rekla je u emisiji, pa otkrila šta je sve tokom odrastanja znala da radi majci i ocu.

 

Ata Images

 

 

- Mnogo gluposti sam radila, pakao sam priređivala mojim roditeljima. Svaki dan su bile gluposti. Pustili su me da izdivljam. Najveća glupost je bila u to vreme kad sam pravila tehno žurke, posle tri dana sam im vratila auto. Tri dana nisam bila kući. Jednom sam otišla u Crnu Goru na pola sata. Nestalo mi je novca, nisam mogla da se vratim, pa sam zvala najboljeg prijatelja da mi kupuje avio-kartu da se vratim. Užasno je bilo za moje roditelje - navela je Ana Brnabić, te otkrila da joj je nadimak Aša, kao i da joj partnerka Milica kupuje garderobu.

 

Inače, pored nekretnine u kojoj živi, Ana Brnabić može da se pohvali i nepokretnom imovinom na hrvatskom ostrvu Krk gde poseduje kuću od 160 kvadrata, a koju je stekla pre nego što je počela da se bavi politikom.

Komentari (0)

Loading