Lifestyle

Mondoticca naočare sa modnih pista od sada i u Beogradu

Naočare sa modnih pista od sada i u Beogradu

Mondoticca naočare sa modnih pista od sada i u Beogradu

Promo

Mondottica Group, svetski lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji dioptrijskih okvira i sunčanih naočara, predstavila se domaćem tržištu ekskluzivnim događajem za partnere, modne znalce i medije u sofisticiranoj atmosferi Muse Event House vile.

Promo

 

Specijalni gost, gospodin Tony Pessok, CEO Mondottica grupe, koji je ovom prilikom došao iz Londona, predstavio je najnovije trendove za 2024, kroz portfolio svetski poznatih premium brendova poput: Vivienne Westwood, Christian Lacroix, Ted Baker, Pepe Jeans, Scotch & Soda, Hackett, Maje, Sandro, Benetton, AllSaints i druge koje ćete od sada viđati u ekskluzivnim beogradskim optikama.

Promo

 

Događaju su prisustvovali brojni domaći mediji i influenseri, poput Branislave Antović i Nataše Pejašinović, koje su uživale isprobavajući raznovrsne modele, a toplo letnje popodne osvežio je muzički izbor DJ Une Nikolić.

Promo

 

Mondottica dizajnirane naočare nalaze se u preko 80 zemalja i predstavništvima u Londonu, Parizu, Milanu, Barseloni, Tokiju, Hong Kong-u, Delhiju, Njujorku, Sidneju, a od sada - i u Beogradu.

Promo

 

 

Kao ekskluzivni zastupnik širokog spektra vrhunskih modnih brendova poput: Anna Sui, Cath Kidston, Christian Lacroix, Hackett London, Joules, Karen Millen, Maje, Pepe Jeans, Sandro, Scotch & Soda, Ted Baker, United Colors of Benetton i Vivienne Westwood nalazimo put do najrazličitijih kupaca kojima je zajedničko jedno – briga o svom zdravlju i autentičan stil koji pleni,” ističe Pessok.

Promo

 

 

Za više informacija: https://mondottica.com/

 

 

Komentari (0)

Loading