Moda

Modna kombinacija Ane Ivanović za najhrabrije: Obukla savršeno odelo, ali svi joj gledaju u obuću (FOTO)

Modna kombinacija Ane Ivanović raspametila je mnoge

Modna kombinacija Ane Ivanović za najhrabrije: Obukla savršeno odelo, ali svi joj gledaju u obuću (FOTO)

Bivša teniserka prepoznatljiva je po svom jednostavnom i svedenom stilu koji je pritom uvek upečatljiv, pa tako i ovog puta modna kombinacije Ane Ivanović nije mogla proći nezapaženo.

Ova uspešna dama, pridružila se prestižnom festivalu osnivača u Minhenu u ulozi govornika, a povodom ovog bitnog događaja, lepa Ana odabrala je veoma interesantan stajling te još jednom pokazala koliki je ljubitelj mode i koliko uživa u građenju svog stila.

Pročitajte: Ni g od glamura - Ana i Bastijan izašli u provod, njihov stajling će vas baš iznenaditi, svi gledaju u nju (FOTO)

Profimedia

 

Ana Ivanović po ko zna koji put imprsionirala je kako prisutne tako i stručnjake iz sveta mode, svojom biznis-kežual varijantom koju je savršeno odabrala za ovu priliku. Ona je ponela klasično odelo, tačnije duboke široke pantalone i oversized sako u teget boji i sve to začinila zelenom top majicom. 

Pročitajte: Vreme za SUZE RADOSNICE - Ana i Bastijan su se dugo trudili i konačno USPELI! Radosne vesti iz Nemačke (FOTO)

Profimedia

 

Ipak, modna kombinacija Ane Ivanović možda i ne bi bila toliko komentarisana da se ona nije odlučila da ceo outfit uklopi uz jednostavne bele patike i po ko zna koji put stavi svima do znanja da savršena poslovna kombinacija i te kako postoji.

Komentari (0)

Loading