Moda

Unuke Duleta Savića konačno u javnosti: Ova fotografija pokazuje koliko su različite, obučene kao nebo i zemlja! Mirka ima pune ruke posla

Unuke Duleta Savića su sušta suprotost

Unuke Duleta Savića konačno u javnosti: Ova fotografija pokazuje koliko su različite, obučene kao nebo i zemlja! Mirka ima pune ruke posla

Luka Šarac

Dušan Savić i Marina Rajević Savić bogati su ljudi, koji imaju čak petoro unučića. Od sina Uroša i prve snaje Tijane dobili su najstariju unuku Lenu, dok su ih Mirka i Vujadin obradovali sa čak četvoro unučadi, Mihailom, Adrijaom, Adrianom i Anikom.

Da se svi unučići fudbalske legende savršeno slažu nije tajna, ipak, starije unuke Duleta Savića imaju poseban odnos. Naime, Lena i Adrijana Savić neguju posebnu ljubav i jedna drugoj su najbolje drugarice.

Pročitajte: Unuke Duleta Savića i Marine Rajević Savić prvi put zajedno u javnosti - Lena i Adrijana su preslatke, na koga vam liče? (FOTO)

 

 

Čini se da se ta ljubav rodila upravo iz velikih razlika među devojčicama, jer su unuke Duleta Savića sušta suprotnost. Dok je Lena krhka princeza u romantičnim haljinicama, Adrijana je fudbalska zvezdica u usponu, koja borbeno korača stopama svog oca. Ona za razliku od sestre više voli da nosi trenerke i patike, kako bi uvek bila spremna za akciju.

Pročitajte: Dule Savić pozirao sa unučićima - Mirkina i Vujadinova deca su lepi kao lutke, a devojčica je ISTA MAJKA! Pogledajte porodičnu fotografiju

 

 

Na fotografiji koju je objavio Marinin rođeni brat Bojan, koji takođe obožava sve svoje unučiće, jasno se vidi razlika među devojčicama, koje se uprkos svemu obožavaju i nikada nisu krile da su jedna drugoj omiljeno društvo za igru.

Komentari (0)

Loading