Moda

Milena Vasić se skinula u kupaći i pokazala kako zaista izgleda telo žene u 46. godini bez Fotošopa: Pogledajte fotku koju svi komentarišu

Izgled Milene Vasić za svaku je pohvalu

Milena Vasić se skinula u kupaći i pokazala kako zaista izgleda telo žene u 46. godini bez Fotošopa: Pogledajte fotku koju svi komentarišu

Besprekoran izgled Milene Vasić, mame troje naslednika, oduvek je privlačio pažnju javnosti i medija. Glumica izuzetno vodi računa o svom zdravlju, koje se najbolje reflektuje kroz njenu liniju. Izvajane noge zaštitni su znak dramske umetnice, koja svoje adute diskretno ističe kroz način odevanja.

Pročitajte: Nije mogao više da ćuti! Sin Juga Radivojevića progovorio o maćehi Mileni Vasić: Ne mogu... (FOTO)

Boško Karanović

 

Voli Milena da obuče i kratko i otvoreno, ali sve sa merom i ukusom zbog čega je modni kritičari stalno izdvajaju u pet najbolje odevenih dama javne scene. Njeni komadi pažnjivo su birani, a budući da nedavno objavila fotografiju sa plaže može se konstatovati da je glumica već obavila letnji šoping te da uživa u čarima primorskog sunca.

Pročitajte: Došle na isti događaj ISTO OBUČENE: Modni okršaj Slobode Mićalović i Milene Vasić, kojoj bolje stoji odelo u boji proleća? (FOTO)

Nebojša Babić

 

Beli kupaći na slici zapao je za oko modnih znalaca, koji su odmah primetili trake oko grudi koje su sasvim dovoljno pokrile i taman koliko je dozvoljeno otkrile. Izgled Milene Vasić privukao je poglede turista, najpre jače polovine, a potom i dama koje su baš taj komad poželele i one za sebe da imaju.

Pročitajte: Ponovo RADOST u domu Milene Vasić i Juga Radivojevića posle toliko godina: Devojčica je BLAGOSLOV (FOTO)

Instagram

 

Nije supruga Juga Radivojevića otkrila gde se opremila za letnje dane, ono što je na fotografiji postalo očigledno je da je konačno odlučila da malo predahne od poslovnih obaveza i prepusti se letnjoj pauzi. Za Milenu je leto uveliko počelo, kao i godišnji letnji odmor, te se pretpostavlja da će naredna dva meseca ona provesti u Crnoj Gori ili bar do trenutka dok joj ne počnu snimanja novih projekata.

Pročitajte: Glumica Milena Vasić objavila je snimak nastradalog anđela na Vračaru: Andrija je za klavirom stvarao muziku kakvu svet nije video VIDEO

Dalibor Danilović

 

Ljubitelji noćnog života upućeni su u to da Vasićeva po prestoničkim lokalima nastupa i kao solo izvođač, a velika posećenost na njenim nastupima svedoči tome da je odlična kao pevačica.

Pročitajte: Talenat kakav se neće skoro roditi... Milena Vasić podelila video nastradalog mališana, anđeo prelepi

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading