Lifestyle

Otvorena nova fabrika čokolade Nelly Loznica

Otvorena nova fabrika čokolade Nelly Loznica

U Loznici je svečano obeleženo otvaranje najmodernije doma fabrike čokolade Nelly.

- Ova investicija vredna 3 miliona eura dovešće do poveanja proizvodnje za čak 80 %, proširenja proizvodnog asortimana na 40 novih čokolada i obezbediti otvaranje još 50 novih radnih mesta - istakao je lider kompanije Mitar Obradović, jedan od najuspešnijih preduzetnika u našoj zemlji.

Otvaranju nove fabrike prisustvovao je i Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Republike Srbije Aleksandar Vulin, koji je obišao nove pogone i istakao da je "Vlada Republike Srbije ponosna na preduzetnike, a da je firma Nelly primer uspešnog preduzetništva".

U večrnjim satima za sve poslovne partnere i saradnike upriličen je veliki party. U sjajnoj muzici orkestra Ace Sofronijevića i pesmama Halida Bešlia, uživalo je više od 800 gostiju među kojima i Marija Petronijević, glumica, Sunčica Travica, manekenka, Sofija Rajović, glumica i voditeljka, Nina Radulović koja je bila i domainćin večeri i voditelj programa. Poznate dame su uživale i u degustaciji NELINA okolada, a posebno domaće Nelina čokolade sa alpskim mlekom i celim lešnikom, koja je izazvala najveće oduševljenje.

Foto: Nemanja Knežević

Komentari (0)

Loading